KUUMAD FOTOD ⟩ Heidi Klum paljastas Cannes'i filmifestivalil kogemata oma rinna

Naine
Copy
Heidi Klum Cannes'i filmifestivalil. 24. mai 2023.
Heidi Klum Cannes'i filmifestivalil. 24. mai 2023. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/Scanpix

49-aastane Saksa supermodell Heidi Klum kandis Cannes'i filmifestivalil punasel vaibal tõeliselt kaunist kleiti. Fotograafidel oli lausa raske temalt silmi saada! 

Suurepärase figuuriga Heidi Klum ei karda oma ihu paljastada ega avalikele üritustele selga valida uskumatult seksikaid kleite, mis näitavad tema vormi kogu selle hiilguses.

Staar saabus filmi «La Passion de Dodin Bouffant» esilinastusele, avaldades publikule muljet kollase Zuhair Muradi loodud kleidiga.

Heidi Kulm oli välja valinud tõeliselt paljastava kleidi, mida kandes oli pidevalt oht, et tema rinnad võivad vale liigutuse korral välja vupsata. Ja see juhtuski! Heidi Klum sirutas oma «tiibu» nii suure hooga, lastes kleidil suurejooneliselt lehvida, et mingil hetkel tuli üks tema nibu ootamatult nähtavale.

Heidi Klumi kleit meenutas imekaunist liblikat. 
Heidi Klumi kleit meenutas imekaunist liblikat. Foto: Valery HACHE / AFP / Scanpix

Modell ei lasknud end aga pikantsest vahejuhtumist häirida, vaid tegi näo, nagu poleks midagi juhtunud, ja jätkas fotograafidele poseerimist.

Heidi Klum punasel vaibal poseerimas. 
Heidi Klum punasel vaibal poseerimas. Foto: LOIC VENANCE / AFP /Scanpix

Klumi fännid olid naise kleidist ja tema julgusest rabatud, vahendab väljaanne Life And Style Magazine. «Nagu liblikas! Ilus ja nii ahvatlev», «Tõeliselt seksikas ja särav!», «Heidi on nii kuum, et mul läheb vererõhk lakke ainuüksi teda vaadates,» kiitsid fännid lummavat naist.

Mai alguses sai Heidi Klumi tütar Leni Olumi Klum 19-aastaseks. Tüdruk astub ema jälgedes – ka temast sai modell.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles