Kate Middleton teatas, mida ta kuningannaks saades esimese asjana teeb (3)

Naine
Copy
Catherine Middleton Londonis "Chelsea Flower Show" piknikul. 22. mai 2023.
Catherine Middleton Londonis "Chelsea Flower Show" piknikul. 22. mai 2023. Foto: GEORGE ROGERS-POOL/SIPA/Scanpix

Kuna prints William on troonijärjekorras pärast oma isa Charles IIIt järgmine, kes kuningaks saab, on Kate Middleton tulevane kuninganna. Ja hiljuti paljastas Middleton täpselt, mida ta esimese asjana teeb, kui temast saab kuninganna.

Kui kuningas Charles III pärast oma ema Elizabeth IIt troonile istus, sai ka prints Williami abikaasa Catherine Middleton auväärsema tiitli: Walesi printsess. 

Kui prints Williamist ühel päeval kuningas saab, astub Kate kuninganna rolli – nagu äsja tegi Camilla. Kui see juhtub, on Kate'il tõenäoliselt veelgi suurem platvorm, millel tutvustada oma südamelähedasi üritusi ja organisatsioone.

Hiljuti oli ühel uudishimulikul 11-aastasel õpilasel Saron Fikremariamil Catherine'ilt võimalus küsida, mida naine esimese asjana teeb, kui ta kuningannaks saab. 

Walesi printsess lastega piknikul jutustamas.
Walesi printsess lastega piknikul jutustamas. Foto: GEORGE ROGERS-POOL/SIPA/SCANPIX

On teada, et ka varalahkunud printsess Diana südameasjaks oli laste aitamine. Tema töö heategevuses hõlmas 16–25-aastaste noorte abistamist peavarju, toidu ja töö leidmisel. Sageli võttis ta ka oma pojad prints Williami ja prints Harry varjupaika kaasa, et poistele juba noorelt empaatiat õpetada. ​​

2005. aastal sai prints Williamist kodutuid noori abistava Centrepointi patroon.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles