MIDA TEHA? 4 kõige suuremat ebakindlust, mis on meestel seoses nende kehaga

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

On levinud väärarusaam, et enesekindlusega on probleeme vaid naistel, kuid see ei vasta tõele. Meestelt eeldatakse, et nad on tugevad ja vastupidavad ning ei näita emotsioone, kuid pinna all toimub nii mõndagi. On täiesti inimlik soov olla pikem või tugevam või mis iganes. Me kõik tahame rohkem.

Mis teeb meestele muret oma välimuse juures?

1. Kiilaspäisus

Kiilaspäisus ja hõrenevad juuksed on midagi, mis puudutab paljusid mehi. Tegelikult kogevad seda peaaegu poolt meestest mingil hetkel hilisemas täiskasvanueas. Kuid kiilaspäisus on meestel väga tavaline ning kindlasti ei riku meest! Vaata või Vin Dieselit.

2. Günekomastia

Günekomastia, mida sageli nimetatakse meeste rindadeks, on rasva kogunemine nibu ja rindade piirkonna ümber. Östrogeeniblokaatorid vähendavad östrogeeni taset, mis omakorda aitab vabaneda meeste rindadest. Samuti aitavad harjutused, mis keskenduvad rinnalihaste tugevdamisele.

3. Pikkus

On levinud arvamus, et tõelised mehed on pikka kasvu – mis ei ole tõsi. Hoolitse oma keha ja vaimu eest, et parandada üldist enekindlust ja -tunnet, mis on palju rohkem väärt kui käputäis sentimeetreid.

4. Seksuaalne jõudlus

Meeste enesekindlus võib kannatada kõvasti, kui nad tunnevad, et ei pea voodis kuigi kaua vastu. Suur osa voodirammust tuleneb toitumisest – rohkem lehtköögivilju, vitamiine ja vett mõjutab kohe linade vahel toimuvat, kirjutab allwomenstalk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles