ÄRA TUNNE END SÜÜDI Su ema on toksiline, kui ta kritiseerib neid 5 asja su juures

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Isegi kui oled juba ammu täiskasvanu, on ema arvamus tõenäoliselt endiselt oluline. Mingil tasandil tahad sa teha teda uhkeks. Kuid sellist kinnitust ei ole alati võimalik saada. Näiteks kui su ema kritiseerib sinu elu teatud aspekte, võib ta olla toksiline vanem, kellega sul on toksiline suhe. On parem ja tervislikum mitte tugineda mürgise inimese hinnangutele oma elu kohta.

Soov olla kohusetundlik laps igas vanuses tuleb heast südamest. Aga mõnele vanemale on õigupoolest võimatu meeldida. Kõik on sinu süü ja pettumus neile. Toksilise vanema juuresolekul tunned sa end jõuetuna ka täiskasvanuna, isegi kui sul on endal lapsed. Aastakümneid kestnud valesti suunatud viha ja süüdistusi on raske tagasi võtta, eriti kui see on alati olnud olemas ja tundub seetõttu sulle normaalne. Õnneks on mürgise vanemaga toimetulekuks palju strateegiaid ja esimene samm on tunnistada, kas sul on mürgine ema või isa. Tervislike piiride seadmine ja koos veedetud aja piiramine on vaid kaks viisi, kuidas mõned inimesed nende keeruliste suhetega toime tulevad.

Loe edasi, kas sinu emal või isal on need potentsiaalselt mürgised tunnused ja kaalu abi otsimist psühholoogilt. 5 asja, mida ta ei tohiks kritiseerida:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles