Kuninglik ekspert: Williami ja Kate'i abielu pole nii õnnelik, kui välja paistab

Naine
Copy
Foto: GEORGE ROGERS-POOL/Scanpix

Walesi prints ja printsess paistavad üks kõige tasakaalukamaid duosid kuninglikus perekonnas. Olgu siis esinemine suurüritustel või postitus ametlikul Instagrami profiilil – William ja Kate on nagu kokku loodud ja alati ühel lainel.

Ka suletud uste taga teeb paar väidetavalt koostööd, et saada üle raskustest, mis kaasnevad tähelepanu keskpunktis olemisega. 2021. aastal avaldas üks lähedane allikas: «Kate on harjunud, et kõigi silmad on talle suunatud. Tugev, kindel abielu Williamiga aitab. Nad toetuvad rasketel aegadel teineteisele ja räägivad oma probleemid läbi. Ta on olnud oma abikaasa tugisammas tüli ajal prints Harryga.»

Kuninglik insaider ja raamatu «Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family» autor Tom Quinn ütleb, et põhjus, miks nad sobivad nii avalikkuses kui eraelus, tuleb Elizabeth II eeskujust. «Kuna William on võtnud üle oma vanaema kombeid ja käitumisviise ning Kate on väga hea selles, et ta ei kurda, siis on nad mõlemad jäänud kindlaks sellele, mis tegi kuninganna Elizabeth IIst nii tähelepanuväärse monarhi. [...] Nad kurdavad väga harva ja kui nad seda teevad, siis alati mõõdukalt.» Väärikal paaril olevat aga sellest hoolimata abieluprobleeme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles