ELU PÄRAST EUROVISIOONI Käärijä: mõnikord tuleb peitu jääda, et seda kõike taluda

Marju Ränk
, naine.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Käärijä ehk Jere Pöyhönen.
Käärijä ehk Jere Pöyhönen. Foto: Markku Ulander/IMAGO/Lehtikuva/Scanpix

Soomet Eurovisioonil esitanud Käärijä ehk Jere Pöyhönen tunnistas, et järellainetus pärast üritust on olnud meeletu ning ta on pidanud endale piirid seadma.

Soomet Eurovisioonil esitanud artist Käärijät on pärast võistlust tohutu edu tabanud! Ei möödu päevagi kui temast mõnda uut uudist ei tehta.

Muuhulgas kutsuti teda esinema Tamperesse jäähoki maailmameistrivõistlustele, kuid artist pidi kutsest siiski loobuma. Kolmapäeval, 17. mail Tomorrow Finlandile antud intervjuus paljastas Käärijä oma otsuse tagamaid.

Mees selgitas, et teda on mitmetesse kohtadesse esinema kutsutud, kuid ta peab hetkel oma vaimse tervise esikohale seadma, vahendab mtvuutiset.fi.

«Plaanisin minna [esinema - toim.], kuid pidin ikkagi ära ütlema, sest kui nüüd hävitan ennast, siis pole mul endast enam kellelegi midagi anda,» kommenteeris Käärijä, kuid oli väga liigutatud, et teda tähtsale suursündmusele esinema paluti. Selge on see, et igale poole ei jõua ning paratamatult tuleb vahel ka suurtele asjadele ei öelda.

Enne Eurovisooni oli Käärija tegelikult nagu orav rattas: võistlusele eelnenud nädalal oli tal näiteks vaid üks vaba päev. Karm tempo on hakanud kehas tunda andma.

«Olen aru saanud, et kõigele ei saa jah öelda ja kõiki pakkumisi ei saa vastu võtta. Nüüd tuleb lihtsalt isekalt edasi liikuda ja enda heaolule mõelda. Vahel tuleb veidi peidus olla, et seda kõike taluda,» ütleb mees.

Artist Käärijä sai 13. mail toimunud Eurovisiooni finaalis teise koha. Kuula lugu siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles