VÄIKE MAJA PREERIAS ⟩ Vaata, milline näeb Laurat mänginud Melissa Gilbert välja praegu

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy

Kas tead, et seriaalis väikest Laura Ingallsit mänginud Melissa Gilbert on juba 59-aastane? 

Tundub nagu oli see alles mõned aastat tagasi, kui laupäeviti sai kultusseriaali «Väike maja preerias» tegelastele kaasa elada. Kes ei mäletaks ninakat Nelliet - jõukate poepidajate nipsakat tütart või Ingallsite teist peretütart Maryt, kes sarlakite tõttu pimedaks jäi. Tegelikult tuli seriaal välja juba 49 aastat tagasi ja viimane osa vändati 40 aastat tagasi, aastal 1983. 

Seriaali suurimaks täheks on vaieldamatult peretütar Laurat mänginud Melissa Gilbert, kes täna on 59-aastane. 

Keeruline elusaatus 

Näitlejanna sõnul kaotas ta 2011. aastal pärast Bruce Boxleitneriga lahutust täielikult mõistuse ja tunnistas, et läks ilulõikuste ja -protseduuridega liiga hoogu. Tagantjärele nimetab ta seda eluperioodi klassikaliseks keskeakriisiks, sest siis ostis ta endale ka lahtise katusega Mustangi ning oli suhtes endast tunduvalt noorema prantslasest poiss-sõbraga. Ta tegi kõik endast oleneva, et näida endast noorem.

Ebaõnne raja tipp-punktiks varises tema peale koduaias terrassikatus, Gilbert sai tõsise ajupõrutuse. See sundis teda elu prioriteete ümber hindama ning ta otsustas, et ei aja enam igavest noorust taga vaid on see kes on ja näitab ennast ka ümbritsevale maailmale just täpselt sellisena, ennast armastades. «Pidin välja mõtlema, kes ma olen ja kuhu suundun ning mis on minu jaoks hea ja tervislik,» kirjutas Jaunnews.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles