Eestlanna jahmus Tinderis, kui mõistis, miks mehed soovivad just Messengeris suhelda

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Valikud Tinderis: sobib või ei
Valikud Tinderis: sobib või ei Foto: Shutterstock

Tallinnas iluteenindajana töötav Sigrid laadis alla populaarse tutvumisäpi Tinder ja soovis seal mõistlike meestega tuttavaks saada.

Sigrid on imeilus naine: brünett, suurte sõstrasilmade, särava naeratuse ja särtsaka iseloomuga. Ta on haritud, iseseisev ja töökas, mis võibki olla üheks põhjuseks, miks ta väga palju uusi meestuttavaid ei kohta: iluteeninduse valdkond, milles ta tegutseb, on peamiselt naistele suunatud. Ja kui millekski on tehtud äpp, siis miks mitte seda kasutada. 

Etteruttavalt saab öelda, et Sigrid suutis tutvumisportaalis kontot hoida vaid mõned õhtud, enne kui lõplikult pettus. «Jätsin kohe kõrvale need mehed, kelle pildil oli midagi minu jaoks liigset, näiteks sületäis õllepurke, pulmakleiti kandev abikaasa või näpus tossav sigaret. Mõned mehed tundusid väga sümpaatsed ja proovisingi nendega jutu peale saada.»

Ega hästi ei saanud küll

«Neil... neil polnud kellelgi nagu midagi öelda. Ise pöörduvad teretades minu poole ja kui vastan, siis maksimaalselt kolme lause pärast vajus vestlus soiku. Mõned jätsin ka ise pooleli – ei taha kuulda eksnaise kirumist ega kohe oma voodielust rääkida. Kui mehele on esmatähtis, millal viimati seksisin, siis vabandust, aga ta ei ole minu jaoks.» 

Eriti põnev kategooria mehi olid need, kes soovisid tutvuse üle viia Facebooki Messengeri. Sigrid läheb sellest rääkides lausa põlema: «Ma ei tulnud selle pealegi, et nad tahavad suhtluskeskkonda vahetada sellepärast, et siis saab pilte saata, Tinderis seda võimalust ei ole. Muidu nii normaalsed mehed hakkasid arvama, et nende suguelundid on minu number üks huvi.» Ta lisas naerdes meestele nõuande: «Kui naine pole sul palunud oma riista näidata, siis sellepärast, et ta ei taha seda näha.» 

Ereda näitena toob Sigrid esile ühe mehepoja, keda nimetame siin tinglikult Raivoks. «Ta kutsus mind lõunale, aga ütlesin kaks korda, et see päev mulle ei sobi kahjuks. Ja siis saatis ta mulle pildi, kus ta lesib alasti diivanil, kikkis peenis peos ja tätoveeritud roos rinnal. Pildiga koos tuli küsimus, et kas nüüd motiveeris mind piisavalt.» Sigridi sõnul on ta küll Tinderis kogenematu, aga siiski normaalne naine ja tema sõnul ei ole selline käitumine mitte ainult nõme ja naeruväärne, vaid ka solvav. «Prostituudiks peab naisi või? Ja kui ta oma tillimeetriga mõõdetavat penkut nii vabalt jagab, ei julgeks ma iial temaga kuskile avalikku kohta või seltskonda minna, pooled vallalised on ilmselt teda juba veebis paljana näinud.» 

Kas lugejate seas on mõni mees, kes oskaks seletada, miks neile meeldib peenisepilte saata? Või naised – kas teid erutab, kui mees, kellega te veel kohtunud pole, kostitab ühtäkki fotoga oma paljast kubemest?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles