VAATA PILTE Seda tüdrukut õudukast mäletad? Selline näeb ta välja praegu

Naine
Copy
Stseen filmist "The Ring"
Stseen filmist "The Ring" Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost/@Movieclips

"Nulli" alguses kartis see neiu kõiki, kes vaatasid kultuslikku õudusfilmi "Kutse". Elus osutus näitlejanna aga väga armsaks – kuigi täna tal karjääri mõttes nii ladusalt ei lähe.

2002. aastal esilinastus üks populaarsemaid õudusfilme «The Ring». Salapärast ja hirmuäratavat Samara Morganit mängis Daveigh Chase – neiu, kes oli sel ajal vaid 12-aastane.

Õudusfilmis kehastatud Daveigh't nimetati «maailma kõige hirmuäratavamaks tüdrukuks» – filmis oli mitmeid stseene, mis on tänase päevani inimeste mäludesse talletunud. Kuid kõige hirmutavama tüdruku tiitel, mille Chase sai pärast filmi teleekraanidele ilmumist, ei morjendanud teda sugugi. Kuigi filmis oli talle tehtud jube grimm, teadis tüdruk, et tegelikult on ta väga kena ja fotogeeniline – «The Ring» oli noorele näitlejannale sel ajal juba mitmes filmiroll!

Daveigh Chase mängis filmis «Sabrina, teismeline nõid» ja «Võluvägi» ning osales enne keskkooli lõpetamist kümnetes teistes filmiprojektides.

Täna on Daveigh juba 32-aastane ja tema näojoonte järgi on raske ära arvata, et ta filmis «The Ring» just seda judinaid tekitavat tüdrukut mängis.

Vaatamata säravale välimusele ja hiilgavalt alanud karjäärile filmitööstuses pole näitlejannat ekraanil enam näha. Viimati kirjutati temast ajakirjanduses keelatud ainete tarbimisega seotud juhtumite tõttu. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles