Naine sai kolmandast rasedusest teada oma elu kõige traagilisemal hetkel

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Daisy ja Jonathan lastega
Daisy ja Jonathan lastega Foto: Sara munoz /Facebook

Leinav naine sai paar tundi pärast oma abikaasa kaotamist teada, et on lapseootel. Lese õe sõnul oli see viimane kingitus hukkunud mehelt. 

New York Post vahendas kohutavat õnnetust - 23-aastane Jonathan Rodriguez laadis oma kodumaja ees kallakule pargitud kaubikusse kive. Sel hetkel ronis autosse tema viieaastane poeg ja liigutas käigukangi. Raske auto hakkas veerema ja sõitis otsa ees seisvatele inimestele. Selle tagajärjel mees suri sündmuskohal ja tema ema, 47-aastane Sonia Rodriguez, sai raskelt vigastada. Naine peab läbima mitmeid operatsioone.

Hukkunud mehe naine Daizy viidi seni mitte teada olevatel tervislikel põhjustel haiglasse tervisekontrolli ja seal selguski, et ta on beebiootel. Paaril oli juba eelnevalt kaks last, 3- ja 5-aastased poisid. 

Pärast mehe surma on lähedased murest murtud, kuid püüavad kõik üksteisele võimalikult palju toeks olla. Nad rõhutasid, et Jonathan oli suurepärane abikaasa ja isa, aga ka töökas mees, kes oli pühendunud oma perele imelise elu pakkumisele.

Mehe perekonna abistamiseks on loodud ka rahakogumise platvormile eraldi fond. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles