Need 3 nippi aitavad peenise oluliselt suuremaks muuta

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Vaevalt see kellelegi üllatusena tuleb, kuid internet on täis mehi, kes otsivad nõu igivana probleemi kohta: kuidas oma peenist suuremaks muuta või et see vähemalt suurem välja näeks.

Aastatel 2021–2022 on Google’ist otsitud varasemate aastatega võrreldes kaks korda rohkem peenise suurendamisega seotud infot, nii et teema tundub olevat paljude meeste peas.

Kui aga soovid vältida kirurgi noa alla minemist ja oled piisavalt tark, et jätta peenisepumbad e-poe riiulile, siis oled selle uudise üle kindlasti rõõmus: peenist on lihtne suuremaks muuta, isegi kui see mõõtude poolest suuremaks ei muutu.

Kui soovid oma peenist visuaalselt suuremaks muuta, proovi järgmist kolme nippi:

Kärbi kubemekarvad lühemaks

Kas oled kuulnud fraasi: niida muru ja puud näevad suuremad välja? Sama kehtib ka peenise kohta! Karvad maha raseerides või vähemalt lühemaks trimmides paistab peenis paremini välja ja tundub senisest suurem.

Vabane suurest kõhust

Kui kõht rippub üle peenise, pole ime, et peenis näeb tagasihoidlik välja. Vabane liigsest kõhust ja peenis näeb oluliselt suurem välja, soovitab The Sun.

Tegele oma enesehinnanguga

Mure peenise suuruse pärast on sageli seotud madala enesekindlusega oma keha suhtes. Võta kasutusele tervislikumad eluviisid ja vii end igas mõttes paremasse vormi. Enesekindluse kasvades kaovad ka sinu peenise mured!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles