Metsa eksinud poiss pidi ellujäämiseks just seda sööma

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

USA-s Michiganis leidsid päästjad eksinud kaheksa-aastase poisi. Vapper laps oli metsas kaks päeva ekselnud ja seal ilma toidu ning veeta hakkama saanud.

Nante Niemi leiti üles tervena 8. mail, mitte kaugel kämpingust, kuhu ta koos perega laupäeval, 6. mail puhkama saabus. Poiss läks metsa küttepuid korjama ja eksis ära. Kui poiss oli mõnda aega kadunud olnud, helistasid vanemad hädaabinumbrile. Seejärel asuti poissi otsima.

Kaks päeva kestnud Niemi otsingutes osales 150 inimest, kes kammisid läbi umbes 65 ruutkilomeetrit metsa.

Lõpuks, kui poiss leiti, selgus, et vigastusi tal polnud ning hoolimata sellest, et ta oli kaks päeva õues veetnud, tundis ta end hästi. Tegutseda tuli kiirelt, sest öösel langes temperatuur piirkonnas peaaegu null kraadini, vahendab nypost.com.

Niemi rääkis, et ta ööbis suure palgi all, millest ehitas okste abil onni. Lisaks teadis ta, et ojast võetud vesi pole joomiseks piisavalt puhas, mistõttu sõi ta janu kustutamiseks lund.

Päästjad märkisid, et Niemi käitus hädaolukorras väga asjatundlikult ning pärast nendega kohtumist keeldus ta süles kandmisest ja soovis omal jalal tagasi kõndida. Poiss ei vajanud arstiabi ja ta naasis turvaliselt oma pere juurde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles