Kolm naist jagavad, mis tunne on mitmekesi suhtes olla

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Psühholoog, kes on kahe naisega suhtes, avaldas, et tal polnud kunagi varem mõttessegi tulnud, et tema suhtes võiks olla mitu inimest. See aga muutus, kui üks töökaaslane tunnistas oma tundeid tema vastu.

USA kliiniline psühholoog Nicole LePera paljastas, kuidas ta sattus oma naise Lolly ja kolleegi Jenna Weaklandiga suhtesse. Nicole kohtus Jennaga üritusel, mida ta esimest korda läbi viis – see oli tasuta juhendatud meditatsioon Los Angeleses. «Ta oli kogukonnas olnud väga pikka aega, teadsin teda sotsiaalmeediast. Nii et kui ta minu poole pöördus, ütlesin: «Ma tunnen sind,»» rääkis Nicole.

Ta palkas Jenna tööle ning kui ta oli koos Lollyga Philadelphiast Los Angelesse kolinud, hakkasid nad kolmekesi palju aega koos veetma. «Mõne kuu pärast hakkasid asjad meie vahel väga keeruliseks ja konfliktseks muutuma – palju nokkimist ja nähvamist,» ütles ta. Ühel hommikul arutasid Nicole ja Jenna, kuidas edasi minna, kui kolleeg avaldas, et tal on romantilised tunded mõlema abielunaise vastu. Nicole ja Lolly olid selleks ajaks koos olnud seitse aastat.

Jenna ütles, et oli segaduses, sest ta polnud varem olnud teistsuguses suhtes kui monogaamses ja ei teadnud, kuidas teised kaks naist reageerivad. Ka Nicole ja Lolly polnud sellele mõelnud, aga Jenna ülestunnistus tekitas Nicole’is põnevust.

Mõne kuu jooksul muutus nende kolme suhe romantilisemaks. Nicole tundis, et ta peab rääkima sellest avalikult, ja soovis aidata teisi, kes võivad olla sarnases olukorras. 2021. aasta augustis avaldas ta ametlikult oma suhtestaatuse, jagades Instagramis fotot endast ja oma kahest partnerist. Sel päeval kaotas tema Instagrami konto suurima arvu jälgijaid.

Kuid pärast seda on ta jätkanud oma suhte positiivsetest külgedest rääkimist. «On nii palju eeliseid, kui elukaaslasi on rohkem kui üks. Me oleme rohkem kui suhtes, me oleme perekond, parimad sõbrad – meeskond. Mulle meeldib koos nende inglitega oma elu üles ehitada,» vahendab Nicole'i sõnu news.com.au.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles