PILDID Üha salenev Mindy Kaling jagab oma kaalulanguse retsepti

Naine
Copy
Mindy Kaling vasakul tänavu märtsis, paremal 2017. aastal.
Mindy Kaling vasakul tänavu märtsis, paremal 2017. aastal. Foto: Doug Peters/EMPICS Entertainment/Scanpix

Näitleja ja produtsent Mindy Kaling avaldas oma inspireeriva terviseteekonna saladuse. 43-aastane Kaling on viimasel ajal seadnud tervise karjääri asemel esikohale.

«Tõde on see, et ma kulutan palju aega ja energiat, et olla terve,» avaldas ta. Töö ja kahe väikelapse kõrvalt pole see just lihtne ülesanne. «Kahe lapsega on raske... Ma ärkan väga vara ja mahutan trenni sisse – ma põhimõtteliselt elan trenniriietes, et saaksin lisakilomeetri sisse pigistada.»

Tema eesmärk on läbida nädalas 32 kilomeetrit, olgu siis joostes või matkates, lisaks keskendub ta üha rohkem jõutreeningule. Kaling rõhutas, et tema tahe kaalust alla võtta ei tulnud edevusest, vaid pigem soovist elada pikka ja tervislikku elu. «Olen kõigest jõust püüdnud vabaneda sellest ideest, et ma kaotan kaalu edevuse pärast, ja püüdnud tõesti mõelda sellele, kuidas olla terve,» on ta rääkinud, vahendab news.com.au.

«Minu jaoks on tervislik teha trenni, liigutada oma keha ja juua vett, sest siis mul ei ole negatiivseid emotsioone seoses trenniga. Ja see on võtnud kaua aega, et neid vanu arusaamu trenni tegemisest muuta.» Teiste arvamusest üritab ta end võimalikult kaugele hoida ja häälestada end hoopis oma eesmärkidele.

«Inimesed on väga huvitatud minu kehast ja selle muutusest. Olen meelitatud, aga mõnikord on seda lihtsalt natuke palju,» ütles Kaling. «Ma tunnen end praegu oma kehas väga enesekindlalt, mida ma ei ole kahjuks kogu oma elu jooksul saanud öelda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles