GALERII ⟩ Apollo naistekas tõi Tallinna filmipeole kokku kõige lustakamad kaunitarid!

Copy

Apollo naistekas tõi taas kokku suure saali täie säravaid naisi. Sel korral vaatasime üheskoos filmi «Armu uuesti», kus sai ka Celine Dioni näha. Auhinnasadu oli rikkalik! Vaata, kas leiad galeriist enda või mõne tuttava!

Mis saaks, kui juhuslik telefonisõnum viiks su kokku sinu elu armastusega? Selles romantilises komöödias saadab Mira Ray, kes üritab toime tulla oma kihlatu kaotusega, terve seeria romantilisi sõnumeid kihlatu vanale telefoninumbrile, teadmata, et see number kuulub nüüd Rob Burnsi uuele töötelefonile. Ajakirjanik Rob on võlutud nende kaunite pihtimuste siirusest. Kui Rob peab megastaar Celine Dionist lugu kirjutama, otsustab ta hoopis diivalt abi paluda, et Mira üles leida… ja ta süda võita.

Apollo naistekas romantilise komöödiaga «Armu uuesti» Mustamäe Apollo kinos, värvikad külalised. Vaata ära kogu galerii!
Apollo naistekas romantilise komöödiaga «Armu uuesti» Mustamäe Apollo kinos, värvikad külalised. Vaata ära kogu galerii! Foto: Taavi Sepp

Peaosades on Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan ja Celine Dion, kes mängib iseend oma esimeses filmirollis. «Armu uuesti» sisaldab mitut uut Dioni laulu ning selle stsenaariumi autor ja režissöör on Jim Strouse. Film linastub ainult kinodes.

Kui sel korral naistekale ei jõudnud, siis filmi saab näha ka tavaseansil. Pileteid saab osta SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles