Just nii reageerib su keha, kui kannad vales suuruses rinnahoidjat

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Enamikul meist on oma rinnahoidjatega love-hate suhe. Ühest küljest kasutame neid, et rinnad saaksid tuge ja näeksid riietes paremad välja, teisest küljest aga põlgame nende ahistavat pigistust ja ei jõua ära oodata, et need koju jõudes maha kiskuda.

Tuleb välja, et enamik naisi ei tea, kas nad kannavad oma rindadele sobivat suurust või mitte. On palju ebameeldivaid sümptomeid, kui kannad vales suuruses rinnahoidjat.

Hõõrdumine ja punased jäljed

Seda on kogenud kõik, kelle rinnahoidja paelad pigistavad. See on üks esimesi märke, mida näed, kui oled valinud vale rinnahoidja.

Akne rinnal

Selgub, et halvasti istuv rinnahoidja põhjustab rindadel ja seljal punne. See piirkond ikka higistab, eriti trenni või muu füüsilise tegevuse ajal. Kui sa aga märkad seal pidevalt vistrikke, võid kanda liiga kitsast hõõrduvat rinnahoidjat, mis ei ole hingavast materjalist.

Liigne rindade higistamine ja lööve

Ülemäärane higi rinnahoidja all tekitab nahal sügelevat ja ebamugavat löövet. Sageli on probleemid rinnahoidjatega seotud nende kvaliteediga. Vali kvaliteetsed rinnahoidjad odavamate asemel. Higilööve on valus ja see pole ainult suvine probleem.

Lõppkokkuvõttes on sinu suhe rinnahoidjaga ainult nii hea kui selle sobivus, materjal ja kvaliteet. Kui soovid, et su rinnahoidjatega poleks probleeme, siis pööra tähelepanu ka keha muutustele, et oleks sobiv rinnahoidja igal hetkel seljas, kirjutab thelist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles