MÕÕT TÄIS Ema: mu täiskasvanud poeg elab kodus, nagu see oleks mingi hotell (1)

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

52-aastane naine jagab, et tema täiskasvanud poeg elab ikka veel kodus ega plaanigi välja kolida. Ema arvates käitub poeg kui kuninga kass, kes naudib luksust ega teadvusta, mis hinnaga kõik tuleb.

Naine on enda sõnul 25-aastast poega aastaid hellitanud. Nüüd on emal aga küllalt, sest ta on aru saanud, et mehemürakast poeg on teda vaid ära kasutanud. 

«Kuigi ta on täiskasvanu, elab ta endiselt kodus, kuid ta ei näita minu vastu üles mingit austust ega hoolivust,» selgitab naine, kes peab kodu üksi ülal. Tema mees suri juba aastaid tagasi.

«Mu poeg töötab ja teab, et üür ja arved on kallid, kuid ta panustab iga kuu vaid väikese summa. Ülejäänu kulutab ta väljaskäimisele ja disainerirõivastele,» selgitab ema poja rahakäitumist.

Ema sõnul suhtleb poeg temaga harva ning kodusse suhtub ta kui hotelli. Väidetavalt käib poeg kodus vaid magamas, ilmudes vahel koju varajastel hommikutundidel. Oma ema peab ta koristajaks, sest mustad nõud jätab kraanikaussi vedelema.

«Ta on minu vastu ebaviisakas, ei räägi üldse või ainult haugub. Ma armastan teda, aga ta hoolib ainult iseendast,» ütleb ema.

Naine on enda sõnul pojale ka pakkunud, et tal oleks aeg omale enda pesa leida, kuid see vaid vihastab teda. Poeg toob ettekäändeks, et ta ei saa endale oma kodu lubada. 

The Suni nõustaja Deidre vastab naisele, et ilmselgelt ei saa tema poeg aru, kui vedanud tal on, et tal katus pea kohal on.

«Pead talle selgeks tegema, et sul on küllalt ja kui ta vastutust jagada ei soovi, tuleb tal kodust lahkuda,» soovitab Deidre.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles