ÜLLATAV ⟩ Juuksur nimetab viis värvi, mida keegi oma juustel proovida ei tohiks

Naine
Copy
@stellamariacini The 5 worst hair colors part 2! #worsthaircolors #badhair #haircolor ♬ original sound - Stella Cini

On lõbus katsetada eri juuksevärvidega, kui soovid veidi vaheldust, aga ei saa eitada, et mõned toonid näevad välja paremad kui teised. Juuksur Stella Cini on proovinud peaaegu kõiki juuksevärve ning tal on tekkinud tugevad arvamused, millest tasub eemale hoida.

1. Stella ütles, et inimesed peaksid vältima igasugust värvimisstiili, kus pool juustest on üht ja pool teist värvi. Ta ise on katsetanud seda lilla ja roosaga, kuid probleem oli selles, et see ei näinud hea välja ning ei tahtnud püsida.

@stellamariacini The top 5 worst hair colors to try #haircolors #worst #worstcolors ♬ original sound - Stella Cini

2. Ka pastelsed värvid on juukseeksperdi sõnul kehv valik, sest pärast kaht pesu paistavad juuksed ilmetud ja räpased.

3. Erksad värvid on lahedad, kuid Stella polnud õunarohelise fänn. Seejuures polnud probleem nii väga värvis endas, kui et seda on raske kombineerida riietusega. Oma rohelise perioodil kandis Stella enamiku ajast mütsi.

4. Tuhkblond võib üliäge välja näha, kuid õiget tooni on raske saada. Seegi on väga tavaline, et su juuksed lähevad lihtsalt katki pärast. Samuti võib tuhkblond su nahast kõik värvi ära imada, nii et sa näed välja nagu väsinud keedumuna.

5. Kõige hullem juuksevärv on Stella sõnul aga must. On palju inimesi, kellel on imeilusad mustad juuksed, aga kui see pole sinu loomulik toon, on sellega palju tööd. Seda värvi on ka kõige raskem juustest eemaldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles