STILIST PALJASTAB ⟩ Kes meenutab välimuselt seksikat musta lindu? Millised staarid on kõrvuti nagu kaks kommikest?

«Tähtede täht»
Finalistid Getter, Stefan ja Synne. Foto: Mardo Männimägi
Kathleen Loss
, ajakirjanik
Copy

Selle kevade hittsaade «Tähtede täht» on triivinud märkamatult finaalsaateni, kus pärjatakse üks kaheksast armastatud artistist tähtede tähe tiitliga. Viimases saates tulevad esitamisele legendaarsed poplood, mille juurde käib mõistagi popile omane pilkupüüdev riietus. Stiili osas tõotab vaatemäng tulla finaalile kohaselt pimestav. Loe stilist Karolin Kuusiku kommentaare, siis tead, mida tähele panna.

Karolin Kuusik suudab mõista mistahes stiili ja selle efektselt lavale panna. Ta läheneb stiilidele sisuliselt, emotsioonide, kirgede ja tähenduste kaudu. Kommentaarid osalejate kohta anname edasi naise enda sõnadega.

Synne

Synne on selles saates justkui tume, dramaatiline ja lendav lind. Ta kannab alati glamuuri väga hästi välja ning tänases riietuses on ka Synnele omane seksikuse ja naiselikkuse moment sees, kuid seekord tumedates toonides. Tema outfiti juurde kuuluvad nii slepp kui ka suled.

Foto: Mardo Männimägi

Getter

Getter ilmub oma esituse alguses välja kanga tagant ja esitab Rihanna lugu. Tema avaldas soovi kanda heledates toonides noortepärast riietust. Getteril on väga ilus vormis kõht, mida soovisime näidata, seega valisime talle pikkade varrukatega nabapluusi. Jalga sai Getter heledad cargo püksid. Selle riietusega näeb ta välja nagu tõeline USA popkuninganna.

Foto: Mardo Männimägi

Stefan

Stefan esitab popisaates isiklikku laadi südamest südamesse lugu, mistõttu soovis ta kanda lihtsamat riietust. Tema riided selles saates ongi täielik meestemoe klassika - valge triiksärk ja mustad püksid - kuid mitte liiga korralik, vaid selline vabaks kantud klassika.

Foto: Mardo Männimägi

Tõnis

Tõnise soov oli kanda seekord pintsakut ja näha viisakas välja, aga samas teha seda mingisuguse krutskiga. Need olid ainukesed märksõnad, seega leidsime Tõnisele metallmustriga artdecoliku pintsaku, mis talle väga meeldis ja sobis. Pintsaku alla ei pannud me klassikalist triiksärki, vaid lihtsama ja popilikuma variandi T-särgi näol.

Foto: Mardo Männimägi

Elina

Elinal on sobivad riided sageli enda garderoobis olemas, seega kannab lauljatar taas kord isiklikku kleiti. Tema riietus on lavale justkui loodud: särav, silmapaistev ja väga erilist putukarohelist värvi. Samuti väärib ära märkimist, et tema jalas ei näe klassikalisi kleidi juurde käivaid kontsi, vaid hoopis rohmakaid saapaid. Ning otse loomulikult kannab Elina minikleidi alati imeliselt välja.

Foto: Mardo Männimägi

Alika

Alika on seekord välimuselt täielik popisensatsioon. Ta kannab roosavärvilist läikivat pükskostüümi, milles ta oleks tõesti nagu moelavalt maha astunud. Alika outfiti juures on veel lahe nüanss, et kogu selle glami juurde said jalanõudeks valitud tossud, sest tal oli nendega hea liikuda ja need andsid riietusele mõnusa teistmoodi nõksu.

Foto: Mardo Männimägi

Peeter

Peeter, nagu ikka, ei soovinud olla muusikastiili klassikaline esindaja, kuid seekord ta oli nõus selga panema hästi ilusat värvi pluusi. Võib öelda, et sinine on kõige universaalsem värv televisioonis. Ekraanil töötab sinine värv alati hästi.

Foto: Mardo Männimägi

Jaagup

Jaagup soovis olla sel korral naughty. Tema riietuses on kokku toodud punane ja must värv ning agressiivne loomamuster. Nagu Jaagupi stiilile omane, paistab ka seekord tema pluus tegelikult läbi. Jalas on Jaagupil tõeline selle hooaja moehitt - cargo püksid - ning aksessuaarina kannab noormees nahast pannaldega rakmeid. Ta on selline natuke ohtlikum tegelane seekord.

Foto: Mardo Männimägi

Jüri

Jüri kannab finaalsaates roosakat Hugo Bossi pintsakut, mille ta oli kohe nõus selga panema ja kandis väga ilusti välja. Silmapaistvale roosale vastandumiseks on kogu tema ülejäänud riietus süsimust. Tema pintsakurevääril on ehteid seekord veidi rohkem: mitu kivikeste ja silmadega ehet. See on ikkagi selge vihje, et popimaailm ei piirdu vaid sellega, et viks, viisakas ja üdini maitsekas olla. Natukene tuleb stiilivalikutega ka üle panna, et tähelepanu saada.

Foto: Mardo Männimägi

Eksperdid

Lenna kannab popimaailmast inspireeritud Liina Steini loomingut, mis on hästi magus, pilkupüüdev ja mänguline roosa tüllkleit. Mehed toetavad oma riietusega Lenna ekstravagantset looki: Andrei on šikis mustas, mis talle alati väga sobib ja meeldib. Seekord näeb noormehe seljas musta Hugo bossi triiksärki, mille kraenurkadel on metalldetailid. See triiksärk on hea näide sellest, kuidas musta saab põnevaks kanda. Mihklile meeldivad ja sobivad pastelsed toonid, seega jätkasime temaga sama joont nagu ka eelmistes saadetes. Finaalsaates kannab ta pastelset sinist pintsakut ja all lillelist sinakates toonides pluusi. Tema riietus harmoneerub eriti mõnusalt Lenna roosa kleidiga - nad on koos nagu kaks kommikest.

Foto: Mardo Männimägi
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles