AINULAADSED KAADRID ⟩ Imelised hetked, mida nägi kuningapere Buckinghami palee rõdult

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Kuninganna Camilla osutamas taevasse
Kuninganna Camilla osutamas taevasse Foto: POOL/ZUMA press/Scanpix

Fotograaf Chris Jackson jagas oma ainulaadseid fotosid ajaloolisest sündmusest. 

Buckinghami palee ja selle rõdu on üle maailma hästi äratuntav, oleme näinud lugematul arvul fotosid sinivereliste perest, kes seal oma rahvast tervitab. Aga milline imeline vaade avaneb seal seisjatele? 

Fotograaf Chris Jackson sai väga haruldase võimaluse minna pildistama palee rõdule. 

Kuningas Charlesi ja kuninganna Camilla kroonimist pildistanud mees kirjeldas, mis tunne oli olla selle tähtsa ajaloolise sündmuse tunnistajaks teise nurga alt. «Mul oli au pildistada kulisside tagant,» kirjutas ta oma Instagramis. 

Ta postitas kaks fotot. Ühe foto kuningast ja kuningannast, kui nad oma rahvale lehvitasid ja teise, kui nad vaatasid kuningliku õhuväe lennukite lendu üle Londoni, jättes taevasse punased, valged ja sinised triibud.

Getty Images Royali fotograaf jagas oma Instagrami Story'is ka pilti, mille ta tegi Charlesist ja Camillast kaamerale naeratades, õhates taas: «Milline päev!»

Kuigi kohal olid mitmed teised kuninglikud perekonnaliikmed, ei ilmunud Buckinghami palee rõdule ei prints Harry ega ka kuninga noorem vend prints Andrew. Kuigi 38-aastane Harry ja 63-aastane Andrew osalesid laupäevasel kiriklikul tseremoonial, ei lubatud neil rongkäigul ega rõdul inimeste tervitamisel osaleda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles