HARULDANE SEISUND Naine sureb kolm korda kuus

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Inglismaal elav 57-aastane Beverley Gilmour sai 20-aastaselt traumaatilise ajukahjustuse, mistõttu tal on umbes kolm korda kuus surmalähedased kogemused. Ta on enda sõnul seetõttu kohtunud Jeesus Kristuse ja Walt Disneyga.

Arstid on diagnoosinud tal teadvushäire, mis sarnaneb sellega, kui inimene on koomas või vegetatiivses seisundis. Surmalähedaste kogemuste ajal tunneb ta, kuidas tema süda seiskub, keha lakkab töötamast ning tal on kehaväline kogemus, mille käigus tekib tunne, et ta lahkub oma kehast.

Sealt edasi on ta saanud suhelda surnud inimeste hingedega. Gilmour ütles, et tal on Jeesusega isiklik suhe ja ta on spiritualistlik, kuid mitte religioosne. Walt Disneyga kohtus ta imelises puitmajas, mis tundus elav ja hästi säilinud. «Kui ma tagasi tulin, läksin transsi ja kirjutasin üles tema lugusid ja joonistasin pilte kõigest, mida ta mulle näidanud oli. Ta näitas mulle oma tegelasi ja minust sai üks neist ning ma elasin läbi ühe tema loo.»

Gilmour ütles ka, et on kohtunud oma surnud vanematega. Kui ta esimest korda oma isa vaimuga kohtus, nägi ta välja 52-aastane, ent järgmisel korral nägi ta välja 30. Isa oli talle öelnud: «Õpi tegema seda, mida sulle öeldakse,» vahendab UniLad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles