JUHT EI SEISNUD PÜSTI ⟩ Roolijoodik tappis pruudi ja vigastas peigmeest vaid paar tundi pärast laulatust

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Paari elu ilusaim päev pöördus kõige kohutavamaks tragöödiaks
Paari elu ilusaim päev pöördus kõige kohutavamaks tragöödiaks Foto: Twitter @itsgoneviraI

USA-s Põhja-Carolinas suri pruut oma pulmapäeval üliraskes avariis, mille põhjustas joobes juht. 

Aric ja Samantha Hutchinsoni päev, mis algas nende elu kõige õnnelikumana, muutus kiiresti südantlõhestavaks tragöödiaks.

25-aastane joobes Jamie Komoroski sõitis oma autoga vastu golfikäru, milles olid noorpaar Arik ja Samantha. Vaid paar tundi varem olid nad rannas abiellunud ja igavest armastust tõotanud. Juhtunu tagajärjel suri pruut kohapeal ning peigmees ja veel kaks reisijat said raskelt vigastada ning viidi haiglasse. Vigastatud peavad läbima palju operatsioone ja pika taastumisperioodi.

Politsei teatel oli õnnetuse põhjustanud Komoroski alkoholijoobes ja ületas lubatud piirkiirust enam kui kaks korda. Mees peeti kinni ja WBTV andmetel oli ta nii purjus, et tal oli raskuseid tasakaalu hoidmise ja püsti seismisega. Kui politsei palus tal kainuse testimiseks kõndida, püsis ta vaevu jalgel ning oleks kõrvalise abita pikali kukkunud. 

Toyota Camryt juhtinud Komoroski viga ei saanud. Kui ametnikud palusid tal endal oma joovet hinnata skaalal 1-10, kus 10 märgiks ülirasket joovet, pakkus ta omapoolseks hinnanguks 8. 

Komoroskile on esitatud süüdistus joobes juhtimises ja ettevaatamatusest tapmises. Perekonna sugulased korraldasid rahakogumise Samantha matmiseks ja peigmehe ravikulude katteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles