Moedisainer Aldo Järvsoo elu tundub kõrvalt nagu õnnesärgis sündinul. Mida iganes ta loob, seda inimesed kannavad, alati aplaus, imetlus, ilusad riided... Kuid talent tunnistab, et kõik pole sugugi nii lihtne, äsja koges ta ka elu tumedamat poolt ning on valmis sellest ausalt rääkima.

Kuid just läbi raskuste valmivad tõelised pärlid. Aldo Järvsoo leidis taas tuule loomepurjedesse. Selle kevade moemaiuspala «Trinity» toob kevade päriselt kohale ja paneb 250-meetrise catwalk'i Aldo Järvsoo, Riina Põldroosi ja Ketlin Bachmanni värskest loomingust värisema.

Aldo Järvsoo tunnistab, et maailmas vallandunud kaose tõttu koges ta esimest korda elus sügavat loomekriisi ning kuna kunst on tema elutelje pulbitsev kese, viis see kogu elu tasakaalust välja. Aldo hoolivale ja empaatilisele natuurile oli maailmas vallandunud kaos lihtsalt liig. «Siis kui kogu see Covid hakkas, oli mul järsku tunne, et mul ei olegi rohkem midagi öelda. Ma olen juba 30 aastat kollektsioone teinud! Ja korraga sai see hoog otsa,» räägib Aldo Järvsoo. Isegi Eesti moepildi tipus võib selline tunne tabada...

Kommentaarid
Copy