LÄHEDANE ARMASTUS ⟩ Paar soovib abielluda, kuigi neil on ühine isa

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Ana ja tema poolvend Daniel Parra elasid suurema osa elust teineteisest eraldi, kuid kui nad lõpuks esimest korda kohtusid, ei suutnud nad omavahelist keemiat eirata. Nüüd võitleb paar selle eest, et neil oleks võimalik abielluda.

Kui Hispaaniast pärit Ana oli alles väike, otsustas tüdruku isa pere maha jätta ning uue naisega koos elama hakata. Värskest kooselust sündis ka poeg, Ana poolvend Daniel. Kuna isa elas tüdrukust eemal, polnud tal võimalust ka oma poolvennaga tutvuda ning kuigi mõlemad lapsed teadsid teineteise olemasolust, ei saanud nad lapsepõlves kunagi kokku, kirjutab Daily Star

Daniel ja Ana kohtusid, kui naine oli saanud 20-aastaseks ning mees oli vaid 17 aastat vana. «Mu ema oli mulle tihti öelnud, et isa lahkus meie juurest, et luua uus pere, ja tal oli veel üks laps,» sõnas Ana. Suur uudishimu sai noorest naisest võitu ning ta otsustas oma poolvenna sotsiaalmeedias üles otsida. Kui ta lõpuks Danieli Facebookist üles leidis, leppisid nad kiiresti kohtumise kokku ning teineteist nähes tundsid nad mõlemad uskumatut tõmmet.

Naine meenutab, et nad olid enda tunnete peale vihased, sest õdede-vendade omavahelised romantilised suhted on suur tabu. Siiski ei suutnud paar teineteisest käsi eemale hoida ning üsna pea muutusid nad väga lähedaseks. «Me pidutsesime ja tantsimise käigus liikusime aeglaselt teineteisele järjest lähemale, kuni lõpuks me suudlesime,» rääkis Ana. Ta sõnas, et pärast seda läksid nad oma teed ning neil oli juhtunu pärast natuke häbi. Daniel aga lisas, et see suudlus murdis nende vahel kõik tõkked.

Mõni päev hiljem mõistis paar, et nad ei saa ilma teineteiseta elada. «Kujutage ette, et teile meeldib tüdruk ja moraalsetel põhjustel on keelatud temaga koos olla. Sellega on tõesti raske toime tulla,» ütles Daniel. Nad hakkasid koos palju aega veetma ning ei hoidnud seda saladuses, et nad on romantiliselt seotud.

Lähisugulaste omavaheline suhe muutus eriti tõsiseks pärast seda, kui nad käisid Londonis reisil. Seal käitusid nad nagu täiesti tavaline paar ning said tunda täielikku vabadust. Londonist naastes arvasid nad, et kõige parem oleks televisioonis oma suhet kõigile esitleda. «Me ei tahtnud kõigile oma lugu ükshaaval rääkida, mistõttu otsustasime seda sel viisil rääkida,» selgitas Ana.

Ebatavalist suhet asuti aga kiiresti kritiseerima. «On inimesi, kes on meile sotsiaalmeedias kirjutanud, öeldes, et me põleme põrgus,» sõnas Ana. Kurjad kommentaarid pole neid siiski mõjutanud ning nüüd on paaril kaks ühist last. Lapsed teavad, et nende vanemad on vend ja õde, kuid nad on veel väga väikesed ega mõista, mida see tegelikult tähendab. Vaatamata vanemate suguluse tõttu retsessiivse haigusega sündimise ohule on lapsed terved.

Kuigi intsest ei ole Hispaanias kuritegu, keelab Hispaania tsiviilseadustik otseste sugulaste abielu. Paar soovib siiski väga abielluda ning nad on valmis selle eest võitlema. «Me armastame teineteist ja see peaks olema kõige tähtsam. Meie armastus ei tee kellelegi halba,» arvas Ana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles