46-aastaselt surnud staarkokk Jock Zonfrillo põdes rasket haigust

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Jock Zonfrillo
Jock Zonfrillo Foto: Video kuvatõmmis

Austraalia «MasterChefi» kohtunik Jock Zonfrillo suri esmaspäeval 46-aastaselt. Politsei leidis tema surnukeha esmaspäeva varahommikul Melbourne’i hotellitoast.

Jock Zonfrillo surma põhjust pole seni avaldatud, kuid senised spekulatsioonid on olnud seotud enamasti tema varasema eluetapiga. Mees on avameelselt rääkinud oma karmist minevikust ja sellest, et ta kannatas nooremana tõsise narkosõltuvuse käes.

LOE JUURDE: Suri Austraalia MasterChefi staarkohtunik Jock Zonfrillo

Daily Maili siseallikad väidavad, et Zonfrillo põdes salaja käärsoolevähki. Väidetavalt rääkis Zonfrillo oma haigusest vaid lähedastele sõpradele. Mees hoidis tervisemure peamiselt enda teada ja käis ravil siis, kui saate salvestusi ei olnud. 

Allikate sõnul sai Zonfrillo vähiravi alates 2021. aasta suvest, kui tal oli kuu aega varem kolonoskoopias avastatud soolevähk, ja ta läbis kurnava keemiaravi. 

Hiljuti lõppesid «MasterChef Australia» 15. hooaja võtted ja Jock nautis oma naise Laureni ja nende kahe lapse Alfie (5) ja Islaga (2) puhkust Itaalias. Nüüd paljastab news.com.au, et staarkokk lendas puhkuse keskel, vaid paar päeva enne oma ootamatut surma, tagasi Austraaliasse, et saatele reklaami teha. 

The Guardian teatas nädala alguses, et politsei ei käsitle surmajuhtumit kahtlasena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles