PILK PEALE! ⟩ Kate Middletoni teisikul on mure: «Mu abikaasa näeb välja nagu prints Harry»

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Walesi printsess Catherine ja prints William
Walesi printsess Catherine ja prints William Foto: Shutterstock

Molly Brinkmann on Walesi printsess Catherine'iga nii sarnane, et on avaldanud soovi mängida teda Netflixi sarjas «The Crown». 

Loomaarstina töötav Molly Brinkmann on tõesti printsess Catherine'i sarnane. Miimika, pruunid pikad laines juuksed, särav naeratus - sarnasus on tõesti märgatav. Naine on rääkinud, kuidas võõrad teda tänaval kõnetavad, sest peavad teda tulevaseks kuningannaks. 

Molly tunnistab, et talle meeldib populaarse kuningapere liikmega sarnaneda ja ei jäta välist sarnasust vaid juhuse hooleks. «Olen oma soengu lasknud meelega sarnaseks teha ning meikimises kasutan samuti sarnast stiili.» 

@drmollysays 🔥🔥🔥🔥🔥 #5hottakes #vetmed #vettok #vettechtok #veterinarytok #doctortok #vetlife #vettechlife #fyp ♬ Ronda Alla Turca - Mozart

Enda sõnul ei märganud ta nii suurt sarnasust enne, kui hakkas TikTokis tööalaseid postitusi tegema ja vaatajatelt tulist tagasisidet sai. «Püha kurat, ma vaatasin, et Catherine isiklikult on TikToki konto teinud,» oli üks enimlevinud stiilinäiteid tuhandetest kommentaaridest, mida ta saama hakkas. Paljud arvasid hetkeks, et Molly ongi prints Williami abikaasa Kate. 

Tema abikaasa Ryan aga teeb selle sarnasuse loo humoorikaks. Nimelt ei ole insenerina töötav mees sugugi Williami sarnane vaid hoopiski meenutab Willi nooremat venda Harryt. 

Molly Brinkmann oma abikaasa Ryaniga. Naine on printsess Catherine'ile väga sarnane, aga abikaasa meenutab pigem hoopis Harryt. 
Molly Brinkmann oma abikaasa Ryaniga. Naine on printsess Catherine'ile väga sarnane, aga abikaasa meenutab pigem hoopis Harryt. Foto: Molly Brinkmann / SWNS

Kas näed ka sarnasusi? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles