Selle suve kuumima rõivaeseme leiad vanakraamipoest

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Suve moekaimad riided on heegeldatud
Suve moekaimad riided on heegeldatud Foto: Shutterstock

Kui saaksid suveks lisada oma garderoobi vaid ühe rõivaeseme, siis trendi kohaselt olgu see heegeldatud. 

Suure suve hakul on parim aeg meenutada, kuidas heegelnõel kätte istub, ja põhivõtted üle korrata, sest moodsaim rõivatükk kuumal ajal on seekord heegeldatud. Peenelt pitsiline või rohmakalt jämedakoelina, korrektne või boheemlaslikult asümmeetriline – kõik sobib ja on parim valik.

Heegelda üks mõnus jakk või tuuselda ringi vanakraamipoes ja tee sealt leitud käsitööaaretest seelik või napp topp. Ideede leidmiseks sukeldu näiteks Pinteresti.

Läbipaistev heegeldatud suvekleit on lihtne ja trendikas riietus, millega ei saa eksida. See sobib kodus toimetamiseks, külaliste vastuvõtmiseks, rannas promeneerimiseks ja muidugi suveõhtute kuumadel pidudel kandmiseks. Vaheta aksessuaare ja vaata, kuidas lihtne kleidike võib muutuda hetkega glamuurseks.

Heegeldatud kleit on ka suurepärane pulmakleit. Eestis on mitmeid käsitöövõlureid, kellelt saab nii inspiratsiooni kui juhendeid. Soovitame imetleda Vivruti käsitöökleite ja sadu tasuta eestikeelseid mustreid leiab Drops Designi veebisaidilt.

Ära unusta ka pere noorimaid moodsalt riidesse panna. Ühe pisipiiga kleidi heegeldamine võtab üsna vähe aega, aga tulemus on armas ja ainulaadne.

Ja käsitöökleidid on ajatud! Vaata, kui armsad ja kaunid on Kerry Washingtoni vanemad oma pulmas 50 aastat tagasi. Tema emal on seljas justnimelt heegeldatud kleit.

Staaridki kannavad punasel vaibal heegeldatud tualette kuulsaks. Vaata, kui kaunis! 

Võimalusi on piiritult. Ole moodne! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles