Naine: mu mehe salajane harjumus ajab mind hulluks

Naine
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

40 aastat abielus olnud naine jagab, et nad on kooselu jooksul tõuse ja mõõnu kogenud, kuid see, mida tema 74-aastane mees nüüd teeb, on lihtsalt üle mõistuse.

«Mu mehe salajane kulutamisharjumus lööb meie vahele kiilu,» alustab naine oma juttu.

«Tunnen, et meie suhtes hakkab vaikselt usaldus kaduma, ja ma ei saa aru, miks ta ei räägi minuga otse,» puistab 67-aastane naine südant.

«Kuni viimase ajani oli meie suhe suurepärane. Olin alati hinnanud oma mehe ausust. Innustasin teda pärast pensionile jäämist mõne hobiga tegelema. Aga ma ei oodanud, et ta hakkab nende peale selliseid summasid kulutama,» räägib naine.

Ta selgitas, et mehe suurimaks hobiks on internetist asjade tellimine: nende ukse taha saabus iga päev uus pakk, eri toiduvalmistamisseadmetest kuni muusikariistadeni.

Mis veel veidram, naine on hakanud maja ümbert peidetud pakke leidma ehk siis tema mees on püüdnud varjata, kui ta taas midagi tellinud on. 

«Kui ma aiast leitud pakiga ta ees seisin, väitis ta, et olen rumal.» Siiski tunnistab naine, et peamine mure pole kulutatud summad, vaid see, et mees teeb neid asju salaja. 

«Miks ta tunneb vajadust seda minu eest varjata?» on naine nõutu.

Oma lugu jaganud naisel soovitatakse mehega asjast siiski rääkida. «Paljudel inimestel on raskusi pensioniga kohanemisel ja võib-olla on teie abikaasa täitnud ostlemisega tühimiku, mille tööst kõrvale jäämine tekitas,» arvab üks inimene.

«Selgita mehele, et tunned, et teie suhte dünaamika on muutunud ja oled mures, et ta sedasi salaja asju ajab,» soovitab teine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles