KAALU HOOLIKALT! Meigiblogija nimetas populaarset iluprotseduuri suurimaks veaks oma elus

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: Shutterstock

TikTokis peamiselt meiginippe jagav ilublogija kasutajanimega Hey.its.mar rääkis protseduurist, mida ta juba pikki aastaid kahetseb.

19-aastaselt otsustas neiu endale ilusalongis silmalau püsimeigi teha. See on korrektsioonitehnika, mis hõlmab spetsiaalse pigmendi sisestamist nõelaga naha pealmistesse kihtidesse, et luua püsiv lainerijoon.

«Kasutasin tol ajal iga päev musta silmapliiatsit ja arvasin, et see protseduur lihtsustab mu elu märgatavalt. Nüüd aga katsetan igapäevaselt eri meigistiilidega ja mu kiisusilma lainerijooned rikuvad palju ära ja annavad mulle hoopis lisatööd,» kurtis naine. Ta selgitas, et lainerijoone katmiseks peab ta vähemalt kaks kihti peitekreemi panema ja need spetsiaalse tehnikaga nahale kinnitama, et meik päeva jooksul reetlikult maha ei kuluks.

@hey.its.mar Maybe my biggest mistake ever #eyeliner #eyelinertattoo #pmu #permanentmakeup ♬ Anti-Hero - Taylor Swift

Postitatud videos näitas naine oma välimust nii lainerijoonega kui ka ilma. «Võib-olla on see mu suurim viga elus, mida ma väga kahetsen,» tunnistas Mar.

Postitus läks levima ja kogus sadu tuhandeid vaatamisi. Reaktsioonid panid mõtlema: paljud tänasid Mari, et ta sellest kahetsusest rääkida julgeb, sest nii mõnigi videoklipi vaataja kaalus samuti püsimeigi tegemist, aga nüüd otsustas ümber. Paar kommentaatorit tunnistasid ka, et on lasknud endale kunagi silmakontuuri tätoveerida, kuid käivad nüüd seda väga kalli ja valuliku laserprotseduuri abil eemaldamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles