HITIHOIATUS Maailmakuulsad Jenniferid näitasid hetke kuumimat maniküüri

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Jennifer Aniston, Jennifer Affleck
Jennifer Aniston, Jennifer Affleck Foto: Shutterstock/kollaaž

Maailmakuulsad Jenniferid Aniston ja Lopez-Affleck on armunud ühte ja samasse küünekujundusse. Ennustuste kohaselt saab sellest ilusalongides peagi enimnõutud küünedisain. 

Punaselt vaibalt ja ekraanidelt tuttavad naised on mõlemad armunud ühte ja samasse küünedisaini. Staaride maniküür on nii palju tähelepanu võitnud, et alanud on võidujooks pärlmutter küünelakkidele. Komeedina taevasse lennanud trend kannab rahvasuus juba nime «Jenniferi küüned». 

Tegu on lihtsa, aga väga glamuurse küüntekujundusega. Aluseks on vana hea klassikaline Prantsuse maniküür nahatooni roosaka küünepõhja ja valge tipuga. Aga seda ilmestab ja muudab pidulikumaks üks lihtne efekt, mille annab pärlmutterefektiga pealislaki kiht. 

Loomulikult nõuab nii pilkupüüdev ja pidulik maniküür väga korras käsi. Seega ise küüsi lakkides ärge unustage käenahka koorida ja kreemitada, küünenahkasid õlitada ja toita ja küüntele korrektset kuju anda. Lisaks need vanad head lakitud küünte alustalad - aluslakk ja ühukesed kihid värvilakki. Pikemaks püsimiseks soovitatakse kanda kõige peale kvaliteetne pealislakk, mis tagab küünelaki pikema säilimise ja käte kauni välimuse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles