EROOTILINE MASSAAŽ «Minu juures käivad mehed, keda pole aastaid puudutatud»

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Erootilist massaaži teenusena pakkuv naine räägib, et tema juurde leiavad tee peamiselt mehed, kes on oma naisest lahku kasvanud või mehed, kes on nii häbelikud, et ei julge seda esimest sammu teha.

Erootilise massöörina masseerib ta kliendi kogu keha, sealhulgas suguelundeid. Siiski ei tule kõik vastuvõtule orgasmi saama – tullakse seetõttu, et keegi neid lihtsalt puudutaks.

Uuringute kohaselt vähendab puudutus muu hulgas stressi, ärrituvust ja rahutust. Puudutuse puudumine aga suurendab näiteks keskendumisraskusi, agressiivsust, depressiooni ja sõltuvust naudingut pakkuvatest ainetest.

29-aastane soomlanna kirjeldab, et massaažis käivad saamas alates temavanuseliselistest kuni pensionärideni välja. Kõik ei räägi avalikult oma eraelust, kuid paljud räägivad.

Nooremad kliendid nimetavad puudutuse puudumise põhjuseks sageli häbelikkuse. Enda sõnul pole neil piisavalt julgust, et huvipakkuvale inimesele läheneda. Mõned inimesed on aga öelnud, et viimasest seksuaalkogemusest on tõesti palju aega möödas. Vajadus teise inimesega lähedaseks suhteks on suur.

Osa noorema põlvkonna kliente seevastu ei igatsegi suhet, ega otsi endale kaaslast. Aga kuna nad vajavad puudutamist, on erootiline massaaž neile hea valik, vahendab Ilta-Sanomat.

Vanemaealised mehed seevastu tunnistavad, et on küll suhtes, kuid neil puudub partneriga intiimne suhe. «Minu juures käivad mehed, keda pole aastaid puudutatud,» ütleb naine. Samuti on ka mehi, kes on lihtsalt üksikud ja neil pole õnnestunud uut suhet luua.

Mõned mehed käivad vastuvõtul abikaasa loal, aga on ka neid, kes käivad salaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles