Juuksurid paluvad klientidel üht riideeset salongis mitte kanda, sest see takistab nende tööd

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Juuksur väidab, et jälestab klientide seljas üht rõivatükki
Juuksur väidab, et jälestab klientide seljas üht rõivatükki Foto: Shutterstock

Enamik meist ei mõtle just liiga pikalt, mida juuksuri juurde selga panna, keskendume vaid sellele, et riided oleksid paaritunniseks istumiseks piisavalt mugavad.

Selgub, et su juuksur võib sind mõttes maapõhja kiruda, kui kannad üht kindlat riideeset. Nii et järgmine kord, kui ilusalongi poole samme sead, mõtle oma valik hoolikalt läbi. 

Professionaalne juuksevõlur Brittany on TikTokis avaldanud riideeseme, mille ta soovitab enne juuksurisse tulekut kapipõhja peita. Ta avaldab naeruga pooleks imestust, kui paljud kliendid peavad soengut tegema tulles seda nutikaks ja heaks lahenduseks.

Mis selleks on? Loomulikult kõrge rullkraega kampsunid, pluusid ja pulloverid. «Tõenäoliselt saab see värviseks ja siis on see minu süü, kuigi sa oleksid võinud midagi minu jaoks hõlpsamat selga panna.» 

@by.brittany i am obsessed with this trend 🤣 #icks #ick #hairstylist #trickstervoice ♬ original sound - brittany 👩🏼

Üks tema kolleegidest lisas kommentaariumis, et tark oleks vältida ka valget ja väga heledaid toone ning suure kapuutsiga pusa. Samuti peeti halvaks tooniks juuksurisse hilinemist (kuigi hilinemine pole kunagi meeldiv ega viisakas) ning oma eelmise juuksuri kirumist. «See on ju nagu suhetes – kui sa kirud eksi, oled järelikult võimeline minust sama halvasti kõnelema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles