RAHAMUREL ON LÕPP ⟩ Naine jagab skeemi, kuidas lihtsat hügieenitoodet müües uskumatuid summasid teenida

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Üks nutikas naine jagab, kuidas ta teenib igas kuus ligi 90 000 eurot, müües internetis midagi lihtsat, mida leidub igas vannitoas.

USAst pärit Farida Bayoumi tutvustas TikTokis lihtsaid samme, mille abil on võimalik iga kuu suurt kasumit teenida. Noor naine sõnab, et ta suudab nüüd, mitme sissetulekuallikaga, vaid 15 tundi nädalas tööd tehes endale suurepärase tuleviku kindlustada, kirjutab The Sun

24-aastane naine räägib, et alustas oma karjääri juba ülikoolis käies, kui ta hakkas tellima Hiinast päikeseprille ning müüs neid siis pisut kallimalt edasi. Nüüd on tema strateegia laienenud ka teistele toodetele ning ta kasutab nende müümiseks üle maailma tuntud müügiplatvormi.

Bayoumi sõnul on tema üheks edukaimaks tooteks vatitikud, mida ta on suutnud väga odavalt kokku osta ja Amazoni veebipoes kasumiga maha müüa. Naine jagab, et ostis 500 pakki vatitikke ning müüb neid internetis nelja paki kaupa suurema summa eest edasi. Tema arvutuste põhjal on selline skeem väga edukas, sest ta teenib vaid vatitikkude müümisega 90 000 eurot kuus.

Naine paljastab, et enne seda, kui ta internetis raha teenimisega alustas, töötas ta ühes digiturunduse ettevõttes, kus ta sai väga tagasihoidlikku palka, millest ei jäänud kuu lõpuks kunagi midagi alles. Ta meenutab, et loobus 22-aastaselt oma üksluiseks muutunud kontoritööst ning hakkas töötama vabakutseliselt.

Ta võttis eesmärgiks ühe aasta jooksul internetis raha teenimist proovida. Naine keskendus esmalt päikeseprillide müümisele ning pärast mitmeid katsetusi hakkas Bayoumi lõpuks märkimisväärset sissetulekut teenima. Nüüd jagab ta sageli oma nippe ettevõtlusega seotud kursustel.

Intrigeeriv lugu inspireerib paljusid inimesi, kuid mitmed on pealtnäha lihtsa skeemi suhtes ka väga skeptilised. Üks kritiseerija kirjutas, et tegelikult pole sellise süsteemi arendamine üldse lihtne ning edukat äri pole võimalik luua üleöö. Mitmed inimesed aga üllatusid, et naise veider äri õitseb, sest vatitikke on võimalik poest palju odavamalt osta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles