STILIST PALJASTAB Kes kandis läbipaistvat riietust? Keda tuli liikumatu kleidi tõttu lavale aidata?

«Tähtede täht»
Foto: Mardo Männimägi
Kathleen Loss
, ajakirjanik
Copy

Selle kevade hittsaade «Tähtede täht» pakub ka sel pühapäeval võrratuid muuusikalisi etteasteid alati säravatelt artistidelt. Tänases saates kuuleb armastatud lauljate esituses ooperit. Loe stilist Karolin Kuusiku kommentaare, siis tead, mida artistide riietuse juures tähele panna.

Karolin Kuusik suudab mõista mistahes stiili ja selle efektselt lavale panna. Ta läheneb stiilidele sisuliselt, emotsioonide, kirgede ja tähenduste kaudu. Kommentaarid osalejate kohta anname edasi naise enda sõnadega.

Getter

Getter esitab oma lugu justkui ema laulaks lapsele, mistõttu oli tema soov kanda küll ooperilikku maani kleiti, millest õhkuks glamuuri asemel helgust. Selle kirjelduse järgi leidsin talle boheemlasliku vibega pitskleidi. Alguses nuputasime, millised kingad sinna juurde sobiks, kuid avastasime, et selle kleidi juurde polegi kingi vaja. Laval näebki Getterit paljajalu.

Foto: Mardo Männimägi

Stefan

Stefanil on selles saates juuksurilik tüpaaž - kujundasime ta vanaaaegseks Itaalia tänavajuuksuriks. Tema seljas näeb seega vanaaegset vestikest, jalas laiemaid pükse, mida enne teist maailmasõda kanti, ja meie ilutegijatelt sai ta isegi käärid endale taskusse. Vahepeal tundus, et kõik soovivad olla ooperisaates maksimaalselt pidulikud, mis tähendab, et igaühe seljas näeks musta ülikonda, kuid õnneks on Stefanil ikkagi teistsugune teema.

Foto: Mardo Männimägi

Alika

Alika esitab selles saates “Habanerat”. Tema puhul tahtsime, et riietusel oleks hispaanialik moment juures, kuid mitte päris klassikaline punase roosi look, vaid pigem selline tugev tüpaaž. Valisime Alikale püksid, korseti ja volangidega pluusi, milles ta ennast väga hästi tundis. Rõõm on vaadata, kui inimene võtab uue stiili kohe omaks.

Foto: Mardo Männimägi

Peeter

Peeter on see vaesekene, kelle riietuse kohta on keeruline midagi rääkida. Tema teatas lihtsalt, et tuleb oma ülikonnas, mille vastu polnud meil midagi. Peetri isiklik ülikond läheb tema looga kenasti kokku, aga üldiselt ei ole Peeter ja riided just eriline love story.

Foto: Mardo Männimägi

Elina

Elinale laenasime riietuse Estonia teatrist. Tavaliselt kuulub see Öökuninganna tegelaskujule etenduses «Võluflööt». See oli tõesti kogu tähelepanu ja energiat nõudev kleit: iga kord, kui Elina selle selga pani, abistasime teda stuudios liikumisel.

Foto: Mardo Männimägi

Tõnis

Tõnis kannab klassika väga hästi välja, seega tema seljas näeb frakki. See pärineb samuti Estonia teatrist ning Tõnis tundis end frakis väga koduselt. Kui peaks panema järjekorda, kes selles saates kõige pidulikum oli, saaks esikoha kindlasti Tõnis.

Foto: Mardo Männimägi

Synne

Synne teadis kohe, millist kleiti ta ooperisaates kanda soovib. Minu ülesanne oli tema idee lihtsalt ellu viia ja ta oli lõpptulemusega väga rahul! Synne seljas näeb maani musta kleiti, millel on erilise lõikega laienevad varrukad. Ilmselt kannab ta seda kleiti edaspidigi.

Foto: Mardo Männimägi

Jaagup

Jaagup on seekord üleni mustas. Tavaliselt üllatab ta riietusega rohkem, kuid tänases saates sobib tagasihoidlikkus esitusega kokku. Jaagupilt, kes armastab julgeid valikuid, mõjub selline muutus eriti ootamatuna. Ta on tõeline popartist, kuid ooperilik stiil õnnestub tal sellegipoolest väga hästi ja klassikaline riietus toetab teda selles rollis.

Foto: Mardo Männimägi

Jüri

Jüri kannab roosakaspunast sametpintsakut, mis sobitub ooperiteemasse kui valatult. Samet on teatavasti moeklassika ja kuninglikest sfääridest tuttav materjal ning Jüri kannab kaherealised pintsakud suurepäraselt välja. Kui paljud olid selles saates mustas, siis tema ülesanne oli lavale värvi tuua.

Foto: Mardo Männimägi

Eksperdid

Lenna kannab Liina Steini body, mis on tegelikult täiesti läbipaistev, aga sellel on šifoonist lillekujutised, mis katavad strateegilised kohad ära. Igaks juhuks panime sinna veel lisakihi alla, et süda rahulik oleks.

Mihkel kannab lavendlilillat pintsakut ja lipsu ning isegi tema triiksärk on lilla. Mihkel plaksutab alati käsi, kui ma talle midagi pastelset välja pakun. Talle väga meeldivad roosakad ja lillakad toonid. Lavendlililla on üleüldse suur moetoon nii naistele ja miks mitte ka meestele. Ka koolilõpetajad võiksid Mihkli järgi joonduda.

Andrei on selles saates veidi klassikalisem ning kannab valget kudumit ja musta pintsakut koos revääriehtega. Kui Mihkel on nõus värvilisemaid asju kandma, sobib Andreile jällegi klassika paremini.

Foto: Mardo Männimägi
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles