NAINE TESTIB Kas on olemas näokreem, mis annaks ärgates puhanud Okasroosikese efekti?

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Kevadine näohooldus
Kevadine näohooldus Foto: Shutterstock

Kas laisast kreemitajast võib saada koduse nahahoolduse fänn, kellel on läpakakotis igapäevaselt väike iluampull ja magamistoas käivad salapärased hooldusrituaalid?

Olen 39-aastane, kuivapoolse nahaga, mis tähendab, et pealtnäha erilisi probleeme ei ole. Üldiselt ei kimbuta punnid, naerurohket elustiili meenutavad vaid mõned naerukurrud, aga eriti aastaaegade vaheldudes kipub nahk kestendama ja tekivad karedad laigud. 

Olen piinlikult laisk kreemitaja, teen seda vaid siis, kui kipitav või kiskuv nahk ennast ise meelde tuletab. Kuigi vanuse poolest peaksin ohjad haarama ja nahahoolduse tõsisemalt käsile võtma, et ma kümne aasta pärast krobelist virsikukivi ei meenutaks. Babor Spa saatis mulle proovimiseks oma näohooldustooteid, mille ma kodus enda peal proovile panin.

Hakkame peale! 

Toodetega kaasa anti mulle tõeline ilutõde: nägu algab kaelast. Ehk kõik näohooldustooted on mõeldud ka kaela eest hoolt kandma ja ampullide sisu jagub ka dekoltee ülemise osa jaoks. 

HY-ÖL Cleanser & Phyto HY-ÖL Booster Reactivating

Mida lubab teha? Kahefaasiline puhastaja küpsele nahale, mis eemaldab õrnalt kõik õlis ja vees lahustuvad mustuseosakesed, säilitades samal ajal naha lipiididest kaitsekihi.

Kahefaasiline näopuhastuskomplekt
Kahefaasiline näopuhastuskomplekt Foto: Babor Spa Tallinn

Tulemus: Minu uusim lemmik! Ma jumaldan väikese vimkaga tooteid, see transformeerub nahal nii mõnusalt ühest konsistensist teise, et võtsin hetke enda nägu peeglist vaadata ja aeglasemalt mõnuleda, kui tavaliselt näo puhastuseks aega napsan. Ja toime ei jää alla - nahk on krudisevalt puhas, niisutatud ja vähem kuivad näod ilmselt ei vajakski kreemi kohe takkajärele. 

2-in-1 ensüümipõhine puhastus- ja koorimispulber

Mida lubab teha? Kõikidele nahatüüpidele sobiv peen puhastus- ja koorimispulber, millel on tänu ensüümidele keratolüütiline toime. Eemaldab eriti tõhusalt mustuseosakesed, liigse rasu ja surnud naharakud.

Tulemus: See kaval pulber on minu vannitoas juba pikemat aega. Kuna pudelikesest jätkub ilmselt igaveseks ja see teeb oma tööd vaimustavalt tõhusalt, siis see minu riiulisse ka jääb. Piisab väikesest kogusest, et saada näolapi jagu vahtu ja ilma kraapiva tundeta on nägu pärast koorimist nagu uus. Kindlasti vajab nägu hiljem niisutust. 

Lift Express iluampullid

Mida lubab teha? Ülimad kortsuvastased, kohese efektiga ampullid vananevale, kortsudega näonahale.

Tõstva efektiga iluampullid
Tõstva efektiga iluampullid Foto: Babor Spa Tallinn

Tulemus: teeb mida lubab. Saan aru, et neid peaks vist kuurina tegema, aga ma olen neid kavalaid ampullikesi vahel niisama nahale auhinnaks jaganud. Ülimõnus on näiteks keset tööpäeva väike iluprotseduur teha, saab pea klaariks ja näo siledaks. Hea salanipp enne peole minekut. 

HSR sari: kortsudevastane näokreem ja silmakreem

Mida lubab teha? Professionaalne kortsuvastane näokreem uue HSR lifting kompleksiga, mis töötab efektiivselt kõikide kortsutüüpide vastu ja ennetab ning aeglustab uute kortsude teket.

Kuldsesse purgikesse kohe tahaks näppe sisse pista
Kuldsesse purgikesse kohe tahaks näppe sisse pista Foto: Babor Spa Tallinn

Tulemus: Esiteks näevad need tooted juba välja ülimalt luksuslik. Kuldsesse munasse peidetud näokreem on tõeliselt võimas, peale kandes on peaaegu kuulda, kuidas nahk sööb. Kasutasin seda korra mõne päeva tagant, sest rohkem ei näinud vajadust, nägu on ülipehme, niisutatud ja sile. Elukaaslane võib seda kinnitada, käisin oma kreemitatud põskedega korduvalt pai ja komplimente nurumas. 

Ka silmakreem on tõhus ja hea, aga minu jaoks hetkel veidi liiga «rammus». 

Sügavniisutavad ampullid hüaluroonhappega

Mida lubab teha? 8 erinevat tüüpi hüaluroonhapet koos tripeptiididega, mis tagavad kohese, intensiivse niisutuse ja nooruslikult täidetud, nähtavalt niisutatud jume. 

Tulemus: Tunnistan, et mulle väga meeldib Baborile omane ampullide kontseptsioon. Ei mingeid liiga suuri purke, mis mul tihti seisma jäävad, sest tüdinen. Ja põhiline muidugi, et niisutab selle pudelikese sisu tõhusalt. Mulle meeldib neid õhtul enne tuttuminekut kasutada, hommikul ärkan nagu Okasroosike, kes on pika ilu-une teinud ja õhetab nagu kevadine kibuvitsaõis. 

Pinguldav näokreem Collagen Booster

Mida lubab teha? 

Kollageeniga pinguldav kreem
Kollageeniga pinguldav kreem Foto: Babor Spa Tallinn

Tulemus: See purgike on vist ligi aasta minuga igal pool kaasas käinud. Olen kasutanud seda külmas Eestis ja soojas Eestis, kõrvetavas Aafrikas ja salakavalas Küprose kevades. Kuiv lennukiõhk, konditsioneeritud kontor, janune saunajärgne nahk - see kreem saab kõigega hakkama. Parimas mõttes hea ja lihtne kreem - niisutab eeskujulikult, toidab nahka, imendub sekunditega, kuid mõju kestab pikalt. Väga soovitan. Pehmed palged on garanteeritud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles