Šokis ema: kas mu eeskujulik 14-aastane tütar on tõesti prostituut?

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Naine räägib oma loos, et on alati emarolli üle uhkust tundnud, kuna tema 14-aastane tütar on sõbralik, viisakas ja spordis hiilgav. Siis aga saatis keegi naisele anonüümse kirja.

«Hiljuti saatis keegi mulle anonüümse kirja, et mu eeskujulik tütar on seotud prostitutsiooniga,» avaldab naine. «Olen 46-aastane ja ma ei suuda isegi kirjeldada, kui mures ma olen. Sellest ajast peale pole ma magada ega süüa saanud,» jätkab ta.

Alates kirja saamisest on naine hakanud oma tütart tähelepanelikumalt jälgima, et aru saada, kas selles kirjas sisalduv väide võib tõele vastata. 

«Ta on viimasel ajal palju riideid ja meiki ostnud ning samuti on ta hakanud palju aega sõpradega koos viibima,» märkas ema. Ema märkas veel, et kui tütar ei tundunud varem poistest huvituvat, siis nüüd veedab ta palju aega endast vanemate poistega. 

«Kuidas ma temaga sellest räägin? Ma ei suuda isegi sõnu ritta seada,» on ema nõutu.

Naisele soovitatakse, et ilmsegelt peab ta tütrega anonüümselt saabunud kirjast rääkima. Tõenäoliselt võib kirja saatja olla mõni pahatahtlik eakaaslane, kes on tüdruku peale kade ning soovib nüüd tüdruku elu igal võimalikul viisil kibedaks teha.

«See, kuidas sa tütre käitumist kirjeldada on teismelise tüdruku puhul tegelikult normaalne ja võib olla täiesti kahjutu. Kuid pead kindel olema, et teda ei kasutata ära ja tal on sõpradega koos olles ohutu,» soovitab üks inimene murest murtud emale.

Ka teine soovitab, et asjast tuleb kindlasti rääkida. «Võib-olla tüdruk ise ei teagi, et ta on mõnele oma «sõbrale» pinnuks silmaks, kes soovib talle halba. Vali tütrega rääkimiseks vaikne ja rahulik hetk – toeta teda,» soovitab teine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles