Mees: mu 18-aastane kasutütar paneb mind väga ebamugavalt tundma

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

45-aastane mees räägib loo sellest, kuidas 18-aastane tütar end ülal peab ja see teda äärmiselt ebamugavalt tundma paneb. «Kui tema ema on tööl, flirdib mu 18-aastane kasutütar minuga pidevalt,» ütleb mees.

«Olen tema emaga koos olnud kolm aastat. Kolisime hiljuti kokku,» alustab mees juttu.

Ta ütleb, et töötab peamiselt kodus ning tema elukaaslane on ametilt ämmaemand, kes teeb pikki vahetusi. Mehe sõnul on kasutütar teda viimasel ajal end väga ebamugavalt tundma pannud.

«See algas sellega, et ta küsis minult nõu oma paljastavate rõivaste kohta. Ühel õhtul tuli ta minu juurde telerit vaatama. Kui filmis oli intiimne stseen, lahkusin ma toast,» kirjeldab mees.

«Minu üllatuseks järgnes ta mulle ja küsis, kas ma ei tahaks temaga ülakorrusele jooma minna? Ma pole kunagi tundnud end nii kohmetuna ja keeldusin lugupidavalt,» jagab kasuisa ebamugavat hetke.

Nüüd küsibki mees, kas ta peaks asjast oma partnerile rääkima? Tema jaoks tundub vale seda teemat oma naise eest varjata, samas ei taha ta asju veelgi ebamugavamaks muuta.

The Suni suhteterapeut Deidre soovitab vältida kasutütrega kahekesi jäämist.

«Ole oma partneriga avatud, et ta saaks tütart toetada. Samuti tasub rääkida juba seetõttu, et nii saate koos mingi lahenduse välja mõelda, kuidas edaspidi selliseid hetki vältida,» soovitab terapeut. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles