Kuulujutt: Elvis Presleyl ja Marilyn Monroel oli põgus armusuhe, mis lõppes ootamatul põhjusel

Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy
Foto: HPA/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Legendaarne superstaar Elvis Presley tutvus aastate jooksul lugematul hulgal naistega, kellega armusuhteid sõlmis. 1960. aasta juunis kohtas Elvis blondi sekspommi Marilyn Monroed esimest korda Paramount Studios, kuid suhtlus piirdunud mõne minutiga. Elvise mänedžeri assistent Byron Raphael viinud staarid aga hiljem ühiseks kirglikuks ööks kokku.

Byron pajatas 2006. aastal, et kuigi Marilyn oli paar korda keeldunud koostööst Elvisega, polnud tal midagi salajase randevuu vastu. «Elvisel oli väga piinlik,» meenutas Byron, «kuid ta ei andnud alla ja leppis salajase kohtumise kokku.» Kaks nädalat hiljem helistas Elvis Byronile. «Ma tahan, et sa Marilynile järele läheksid,» teatas ta.

«Oli vihmane öö, kui ma tõin Marilyni Beverly Wilshire'i hotelli ja üles Elvise tuppa,» ütles Byron. «Teineteist silmanud, kõndisid nad üksteise embusse ja hakkasid sõnatult suudlema.» Byron sai šoki ega teadnud, mida teha. «Sa oled päris hea kitarrimängija kohta,» lausunud Marilyn sensuaalselt Elvisele, kui Byron imestunult pealt vaatas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles