VIDEO 66-aastased naised sattusid lõbustuspargis ehmatavasse olukorda

Naine
Copy
66-aastased sõbrannad lõbustuspargis.
66-aastased sõbrannad lõbustuspargis. Foto: Kuvatõmmis TikToki videost

Lõbustuspargis töötav Richard postitas TikTokki video sellest, kuidas ta 66-aastastele sõbrannadele verdtarretava tünga tegi. Vaata videost ise!

TikToki kasutaja Got_em82 filmis video sellest, kuidas kaks sõbrannat lõbustusparki lustima tulid. Atraktsioonile istudes polnud naistel aga aimugi, mis neid ees ootab.

Vöökohast rihmadega kinnitatud naised ajavad Richardiga lõbusalt juttu. Samal ajal vajutab mees ekraanil eri nuppe ning teatab: «Oodake korraks... ma unustasin teie õlarihmad kinnitada.»

«Mida?» küsivad naised ning juba järgmisel hetkel vajutab mees atraktsiooni tööle ja sõbrannad tuiskavad kõrgusest alla, näol verdtarretav ilme.

@got_em82 Never to old to ride the swing!#mountainmonster #pigeonforge #GOT ♬ original sound - Richard

Sõidu ajal olid naised hirmunud, kuid kui nad elusalt ja tervelt alla jõudsid, purskasid sõbrannad naerma. Kahtlemata lõi see kogemus adrenaliini lakke!

Tänaseks on video kogunud 8,5 miljonit vaatamist ning sellele on jäetud ligi 9000 kommentaari. Paljud imestavad, et isegi kui mees ütles naistele, et unustas nende õlarihmad kinnitada, siis tegelikkuses neid polegi. Mainitud atraktsioonil kinnitatakse inimesed kõigest vöökohast ning paljude arvates pole see turvaline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles