Kaks aastat tagasi koroonasse surnud mees naasis järsku koju

Naine
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Indiast pärit mees, kes sugulaste arvates kaks aastat tagasi koroonaviirusesse suri, valmistas oma perele suure ehmatuse, kui ta ühtäkki koduukse taha ilmus. Loe edasi, kus mees nii kaua oli ja mis temaga juhtus!

Kaks aastat tagasi, pandeemia ajal, nakatus 35-aastane Kamlesh Patidar koroonaviirusega. Haigus edenes, nii et mees viidi peagi ühte Gujarati osariigi haiglasse. Mõni aeg hiljem teatasid arstid perele, et Kamlesh suri koroonaviiruse tüsistuste tõttu.

Mehe perekonnale näidati laibakotti mässitud surnukeha ja hiljem viidi ta tuhastamisele. Kuna laibakotti ei avatud, siis tegelikult ei näinud pere, kas selles on nende kallis Kamlesh või mitte. Perekond korraldas matuserituaalid ja leinas Kamleshi. Mehest jäid maha naine ja lapsed.

Kaks aastat pärast Kamleshi oletatavat surma naasis mees ootamatult oma kodukülla Kadodkalani ja koputas oma emapoolse tädi maja uksele. Selgus, et mees on elus ja viibis viimased kaks aastat kusagil teises linnas. Tema õemees Rameshwar ütles ajakirjanikele, et Kamleshi seisund on ebastabiilne: väidetavalt röövis kurjategijate jõuk Kamleshi haiglast, ta uimastati ja teda hoiti pantvangis.

Praegu kontrollivad õiguskaitseorganid seda infot ja püüavad välja selgitada, mis mehega tegelikult juhtus. Politseinikud ootavad India mehelt ametlikke selgitusi tema haigestumise ja sellele järgnenud röövi asjaolude kohta, vahendab The Times of India.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles