STILIST PALJASTAB ⟩ Milline mees kandis ebamugavaid kontsi? Kelle seljas on riided, mida ta alguses kanda ei tahtnud?

«Tähtede täht»
Foto: Mardo Männimägi
Kathleen Loss
, ajakirjanik
Copy

Juba viiendat pühapäeva tuleb kaheksal andekal artistil end proovile panna erinevates muusikastiilides, et endi seast välja selgitada Tähtede Täht. Sel pühapäeval kõlavad kantrihitid läbi aegade. Loe stilist Karolin Kuusiku kommentaare, siis tead, mida lauljate riietuse juures tähele panna.

Karolin Kuusik suudab mõista mistahes stiili ja selle efektselt lavale panna. Ta läheneb stiilidele sisuliselt, emotsioonide, kirgede ja tähenduste kaudu. Kommentaarid osalejate kohta anname edasi naise enda sõnadega.

Synne

Synne avaldas kohe alguses soovi kanda valget kauboikaabut, mille ümber hakkas kõik keerlema. Alguses mõtlesime valida üleni valge komplekti, kuid valgeid teksasid proovides jõudsime järeldusele, et helesinised teksad sobivad selle outfitiga siiski paremini. Synne leidis vahepeal endale hõbedased kauboisaapad ning lisasime juurde veel 80ndate lõikega tagi ja väiksemad hõbedased detailid.

Foto: Mardo Männimägi

Stefan

Stefan kannab selles saates enda isiklikke riideid. Proovisime erinevaid variante, kuid lõpuks sobisidki need kõige paremini. Teatavasti on Stefanil tänu oma euroloole kantriliku metsiku lääne muusikaga juba oma ajalugu, mis võib olla ka põhjus, miks talle on selles stiilis riideesemeid koju kogunenud. Saates kannabki ta mõnusat narmastega tagi, tumerohelist pluusi ja kaabut.

Foto: Mardo Männimägi

Elina

Elina on üleni mustas ja taas kord enda riietes. Tema outfitist käib läbi narmaste teema - narmad kaunistavad nii kleiti kui ka kindaid. Kindanarmad kinnitasime meie, et riietusele vunki juurde anda. Selles saates on päris mitmel osalejal kaabud, kuid tõdesime osalejatega naerdes, et kantris ei saa kaabudest lihtsalt üle ega ümber.

Foto: Mardo Männimägi

Jaagup

Jaagup soovis olla üleni teksas. Valisime talle kitsama siluetiga teksa, mis kantristiiliga mõnusalt kokku läheb. Valituks osutus kitsama lõikega pluus, jätsime nii mõnegi nööbi ülevalt lahti... Tulemus jäi päris seksikas, selline poistebändi kantri. Outfiti juurde lisasime ka suure pandlaga vöö ja hõbeehted. Jalas on Jaagupil terava nina ja kontsaga saapad, mida kutsutakse biitlite saabasteks. Kuigi Jaagup tunnistas, et kontsad on ebamugavad, suutis ta kenasti nende peal püsida.

Foto: Mardo Männimägi

Tõnis

Tõnis alustas oma juttu sellest, et tema ei soovi kanda midagi ruudulist, kuid lõpuks teda just ruudulises näebki. Valisime talle ilusa siniseruudulise pluusi Kaubamajast ning otseloomulikult kantrilikud teksad ja maika. Maika on ju jälle moes! Detailidest väärib ära märkimist edevamapoolne suure pandlaga vöö. Kokku tuli kena kantrilik komplekt.

Foto: Mardo Männimägi

Getter

Getteri soov oli jääda ka kantrilikus stiilis naiselikuks ja kanda kleiti, seega sai talle välja valitud litternarmastega kleit H&M-i erikollektsioonist Innovation Re-Enchantment Stories. Kusjuures on kõik kaunistused kleidil valmistatud ümbertöödeldud materjalidest. Getter avaldas soovi kanda üheaegselt nii kleiti kui pükse, mistõttu valisime talle kleidi juurde ülevalt kitsad ja alt laienevad püksid. Need sobisid kleidi siluetiga suurepäraselt. Pähe sai lauljatar musta kübara, ning et kogu komplekt omavahel harmoneeruks, lisasime juurde musta vöö.

Foto: Mardo Männimägi

Peeter

Nagu Peetril kombeks, avaldas ta ka sellel korral soovi mitte näha välja nagu klassikaline kantrimuusik. Ta ongi hästi klassikaliselt riides, peaaegu nagu tänavastiilis, ja niimoodi on ta väga õnnelik. Peeter kannab lihtsaid beeži jakki ja heledaid teksasid.

Foto: Mardo Männimägi

Alika

Alikal läheb looga kokku boheemlaslik kleit, mis loob oma lillemustriga kevadist meeleolu. Laval on Alikal käes kitarr ning oma kleidi, kitarri ja patsiga meenutab ta veidi USA kantrilauljannasid, kuid seda hipilikumas võtmes.

Foto: Mardo Männimägi

Jüri

Jüri riietuses saavad kokku klassikaline stiil ja kantri ning ta kannab selle väga hästi välja. Saatejuhil on seljas klassikaline must Karl Lagerfeldi pintsak, mis pärineb Kaubamajast, kantristiil seevastu väljendub tema julges kaelaehtes. Alguses me natuke kartsime, et Butšakov pole nõus selle ideega kaasa minema, aga ta tuli selle mänguga kenasti kaasa.

Eksperdid

Seekord otsustasime ka ekspertide riietuses kantristiili rõhutada. Lennal on vabam boheemlaslik kleit, mis pole otseselt kantrilik, kuid pole samas ka glamuurne. See on mõnusas boho stiilis, mis tegelikult ongi Lenna enda stiil. Andrei Zevakin on Isabel Maranti teksatagis, mis on vabam ja võiks idee poolest mõnda kantrivideosse sobida, ent pole päris tüüpiline kantri. Ka Mihkel pole kantrivoorus ülikonnas, vaid hoopis veidi ameerikalikus valges nahktagis. 

Foto: Mardo Männimägi
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles