KAUNID FOTOD Need glamuuritarid olid EFTA parimad riietujad

Kathleen Loss
, ajakirjanik
Copy
Parim saatejuht Piret Laos.
Parim saatejuht Piret Laos. Foto: Konstantin Sednev

Nii filmi- kui teleinimesed teavad, kui oluline roll on riietusel ekraanil silma paistmiseks. Ka reedel sai Eesti filmi- ja teleauhindade jagamisel näha kauneid rõivakomplekte elegantsetest õhtukleitidest efektsete kudumiteni välja. Vaata, kes olid EFTA parimad riietujad!

Piret Laos

Piret Laos, kes pärjati galal aasta parimaks saatejuhiks, säras Tallinn Dollsi punases kimonokleidis. Naine avaldas, et enne suurüritust olid tal käed-jalad tööd täis, mistõttu ei jäänud outfiti otsimiseks aega. Armastatud saatejuhile tõttas appi «Õhtu!» stilist Maarja Siim, kes talle kleidi tõi. Ja Piret näeb selles lummav välja!

Liis Lemsalu

Liis Lemsalu astus galal üles enda, kohvri ja reketi uhiuue looga «PAUS». Selle puhuks kandis Liis Diana Arno väljalõigetega valgest teksast trenchcoati ja samas toonis pika säärega saapaid. Minimalistlik, kuid võluv!

Lisabet Loigu

Seriaalis «Armastus» tuntust kogunud Lisabet valis EFTA-l kandmiseks Siret Designi tikandite ja vinüüllitritega sädelevkuldse õhtukleidi. Näitlejanna kandis suursuguse kleidiga pärlivalgeid kontsi, mille kohta avalikustas, et pani need jalga esimest korda. Naise sõnul oli üks tema varvas õhtu lõpuks hotelli jõudes täiesti tuim, kuid eks ilu nõuabki ohvreid.

Brigitte Susanne Hunt

Brigitte Susanne Hunt, kelle «Vallaline kaunitar» oli nomineeritud parima tõsielusaate kategoorias, saabus üritusele Heartina narmastega kübaras, korsetis ja läbipaistvas seelikus. Sinna juurde kombineeris ta musta roosi ja pealuu motiividega ehted. Naise sõnul oli ta justkui must haldjas, ja me oleme sada protsenti nõus!

Vilita

Alati pilkupüüdev Vilita kandis auhindade jagamisel Kristel Kuslapuu kootud outfitti ning Tanel Veenre kõrvarõngaid. «Ma ei suutnud otsustada, millist värvi EFTA-l kanda, seega kandsin kõiki värve,» teatas drag queen kelmikalt. Tõeliselt ikooniline!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles