Üle aastate jäi kaamerate ette tundmatuseni muutunud 59-aastane Bridget Fonda

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Bridget Fonda
Bridget Fonda Foto: Imago/ScanPix

Üheksakümnendate superstaar Bridget Fonda loobus kakskümmend aastat tagasi näitlejatööst. Viimase 14 aasta jooksul on ta avalikkuse ette sattunud vaid kahel korral. 

Erakliku loomuga näitlejanna Bridget Fonda loobus 2002. aastal oma praeguse abikaasa Danny Elfmaniga kihludes näitlemisest, et pühendada ennast pereelule. 

Fonda jättis oma jälje näitlejamaailma 80ndatel ja 90ndatel, saavutades oma karjääri võtmerollid mitmetes kassahittides, näiteks Quentin Tarantino filmis «Jackie Brown».

Reedel jäi endine näitlejanna Los Angeleses aianduspoe ees kaamerate ette, olles tundmatuseni muutunud. 59-aastane Fonda oli üdini mugavates ja vabaks ajaks sobivates riietes, täiendades musti pükse ja lohvakat kampsunit hooletult hobusesabasse seotud juustega. Must üle rinna käiv käekott ja sinised tossud moodustasid mugava rõivavaliku. Kuid fännid olid teda nähes hämmeldunud, sest kunagine filmitäht on rantšos elades peaaegu tundmatuseni muutunud. 

Kunagi ülisaleda ja glamuursena tuntud näitlejanna sattus 2002. aastal raskesse avariisse, kus ta vigastas tõsiselt oma selga. 

Enne eelmise nädala kaamerate ette sattumist nähti Fondat viimati koos oma abikaasa ja 19-aastase pojaga jaanuaris. Enne seda aga oli ta pikalt avalikkuse eest kadunud, pildile sattus ta 2009. aastal Quentin Tarantino Teise maailmasõja aegse filmi «Inglorious Bastards» esilinastusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles