USKUMATU AVALDUS Kaltsunukuga abiellunud naine teatas, et ootab paari teist last

Mona Lii Konnapere
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Brasiiliast pärit 37-aastane Meirivone Rocha Moraes on viimastel aastatel korduvalt sotsiaalmeedias populaarsust kogunud, sest naine näitab avameelsetes videotes oma erilist elu. Nimelt on Meirivone abielus täiskasvanud mehe suuruses kaltsunukuga, kellega naine jagab kõiki oma igapäevaseid tegevusi ja muresid.

Hiljuti kurtis naine oma jälgijatele, et nende suhtes on olnud raske periood, sest Marcelo on olnud truudusetu ning naine ei tea, ka saab nukku enam usaldada. Nüüd aga sõnab naine, et ootavad juba teist last ning just seda väikest imet oligi neil vaja, et abielu uuesti õigele teele saada.

Meirivone jagas uudist lapseootusest TikTokis, näidates teda jälgivatele inimestele videos ka positiivset rasedustesti. Väikeses klipis on naine väga õnnelik ja ütleb, et nii tema ise kui ka Marcelo on uudise üle väga rõõmsad. Paaril on juba ühine poeg, kes on samuti kaltsunukk, kuid nüüd on naine kindel, et nende perre lisandub tüdruk, kirjutab Tyla

Naine tunnistab, et nad soovisid väga uuesti rasestuda ning Marcelo küsis naise käest pidevalt, millal nad teise lapse saavad. Meirivone selgitab, et tundis paar korda iiveldust ja pärast seda tegi ta mitu rasedustesti, kuid need kõik olid negatiivsed. Kui aga naine mõni aeg tagasi taas iiveldust tundis, tegi ta testi uuesti ning seekord oli tulemus positiivne.

@meirivoneemarcelo

eu e meu amor passeando assistindo um show bom demais

♬ som original - Meirivone Rocha

Kuigi paaril on soov saada tütart, ütleb naine, et kui nad peaks taaskord poisi saama, siis armastavad nad teda ikkagi. Ta arvab, et uus laps muudab teda Marceloga lähedasemaks ning parandab mured, mis nende suhtes vahepeal on tekkinud. Naine on lausa kindel, et sündiv beebi päästab nende abielu.

Meirivone sõnas, et sellest ajast saati, kui ta sai teada, et mees on teda petnud, on ta Marcelost eemale hoidnud. Mureliku naise jutu järgi elavad nad endiselt samas majas, kuid tunne ei ole enam õige. Siiski on värske uudis rasedusest naise tundeid muutnud ning ta väidab, et ka Marcelo on tema vastu palju hellem olnud.

Rasedusest teatav video on sotsiaalmeedias kulutulena levinud ning tekitab inimestes palju erinevaid emotsioone. Video alla on laekunud tuhandeid kommentaare ning suur osa inimestest on naise üle rõõmsad. Paljud kommenteerijad õnnitlevad naist ja kadestavad tema toredat suhet, kuid leidub ka neid, kes olukorra jaburust mõistavad. Hämmingus inimesed ei suuda naise käitumist uskuda ning mitmed kommenteerijad soovitavad naisel hoopis psühholoogi käest abi otsida.

@meirivoneemarcelo O Berço novo do Marcelinho @Marcelo Miguel ♬ som original - Meirivone Rocha
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles