VIDEO Naine keeldus mitu kuud oma keha raseerimast ja näitas tulemust

Naine
Copy
Cherry.
Cherry. Foto: Kuvatõmmis TikTokist

Ameerikast pärit Cherry otsustas, et ta lõpetab päeva pealt raseerimise. Tulemuseks on naturaalse karvkattega naine, kes tunneb end enesekindlalt ja nakatab sellega ka teisi.

TikTokis @ittybittycherry nime all videosid postitav naine tunnistab, et ta pole juba mitu kuud oma jalgadelt, kaenlaalustelt ja intiimpiirkonnalt karvu raseerinud. Seda väga lihtsal põhjusel – ta soovib olla naturaalse välimusega.

@ittybittycherry

Just because I don’t doesn’t mean you don’t have to ☺️

♬ original sound - 💘.

Väga paljud on naise tema välimuse pärast hukka mõistnud, väljendades oma pahameelt video all. Kuid see ei heiduta Cherryt. «Jah, ma tean, et raseerimata keha näitamine on hull ja see on miski, mida meedias tavaliselt ei näidata. Aga ma soovin lihtsalt loomulik välja näha,» selgitas naine videos ujumistrikood selga pannes ja mainitud kehapiirkondades oma pikki tumedaid karvu paljastades.

Jagus ka inimesi, kes naise julgust kiitsid ja temast eeskuju võtsid. «Ma lõpetasin pärast sinu postitusi raseerimise ja see meeldib mulle,» kirjutas üks inimene. «Aitäh, et sa selliseid videosid postitad,» kiitis ka teine.

@ittybittycherry Isn’t it obvious? #hairygirl #hairy #hairylegscheck ♬ america has a problem - p ,

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles