VIDEO Ariana Grande kaitseb oma keha kurja kriitika eest

Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy
Foto: Gilbert Flores /Broadimage/Scanpix

Laulja Ariana Grande avas suu, et kaitsta end kommentaaride eest, mis on hiljuti sotsiaalmeedias tema keha kohta levinud. «Tere, mul on siin mu kohv ja varsti lähen tööle, kuid ma tahtsin enne korraks maha istuda,» alustas 29-aastane Grande teisipäeval avaldatud TikToki videot.

«Ma ei tee seda sageli, mulle ei meeldi see, ma ei ole selles hea... aga ma tahtsin lihtsalt võtta jutuks mured minu keha pärast ja rääkida natuke sellest, mida tähendab olla inimene, kelle keha jälgitakse kullipilguga,» ütles ta.

@arianagrande

♬ original sound - arianagrande

Lauljatari keha on hakatud kõvasti kommenteerima pärast hiljutisi fotosid, mida ta Instagramis jagas. Mõned kriitikud on öelnud, et laulja näeb vanemate fotodega võrreldes välja ebatervislik ja liiga kõhn.

Oma videos ütles Grande, et on palju viise, kuidas näha välja terve ja ilus. Ei ole olemas üht tervet keha. «Vanadel piltidel, millega te minu praegust keha võrrelnud olete, on minu keha kõige ebatervislikum versioon,» ütles ta. «Võtsin palju antidepressante koos alkoholiga ning toitusin kehvasti. Olin oma elu madalaimas punktis, kui nägin välja selline, nagu teie tervislikuks peate.»

Ariana Grande 6. detsembril 2018. Paljud jälgijad toovad seda esile kui aega, kui ta nägi välja ilus ja terve. Tegelikult oli ta kaotanud kolm kuud tagasi oma eksi Mac Milleri ning põdes posttraumaatilist stressihäiret 2017. aastal toimunud terrorirünnaku tõttu tema kontserdil Manchesteris.
Ariana Grande 6. detsembril 2018. Paljud jälgijad toovad seda esile kui aega, kui ta nägi välja ilus ja terve. Tegelikult oli ta kaotanud kolm kuud tagasi oma eksi Mac Milleri ning põdes posttraumaatilist stressihäiret 2017. aastal toimunud terrorirünnaku tõttu tema kontserdil Manchesteris. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/Scanpix

Ta jätkas: «Kuid tegelikult polnud see tervislik. Ja ma tean, et ei peaks seda selgitama, aga mulle tundub, et kui ma olen avatud ja haavatav, siis äkki tuleb sellest midagi head, ma ei tea.» Grande lisas, et inimesed peaksid olema leebemad ja mitte nii enesekindlalt teiste kehasid kommenteerima.

«Kui te ütlete enda meelest midagi head või heade kavatsustega, mis iganes see ka poleks – terve, ebatervislik, suur, väike, seksikas, mitteseksikas –, siis tegelikult ei peaks seda tegema. Mitte nii palju.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles