Endine eskort nimetab kolm põhjust, miks naised petavad

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Endine sekstöötaja Samantha X on välja toonud kolm peamist põhjust, miks naised hakkavad seksi mujalt otsima. Tutvumisäpid ja tihedad ajagraafikud – tundub, et romantikamaailm on muutunud raskemaks kui kunagi varem. Ja praeguse kohtingukliima kaose tõttu on mõned naised pöördunud meesprostituutide poole ja Samantha X selgitab, miks.

Samantha X – pärisnimega Amanda Goff – on töötanud kümme aastat Austraalias eskordina ja eskordiagentuuri omanikuna, saades niimoodi üsna palju teada inimeste seksuaalelu ja nende põhjuste kohta, miks naised petavad ja seksi ostavad.

1. Nad tahavad oma enesekindlust tagasi

Samantha selgitas, et suur põhjus, miks naised mõnikord seksi eest tuhandeid välja käivad, on enesekindluse taastamine. Laste saamine muudab keha ja paljudel võib tekkida ebaseksikas tunne. Üks ema oli talle rääkinud, et salajane seksikas suhe meessoost eskordiga tekitas talle tunde, et ta on taas elus.

2. Nad tahavad head seksi

Üks lahutatud naine oli öelnud Samanthale: «Mul oli kõrini sellest, et mehed tulid minu juurde sööma toitu, mida olin neile valmistanud, ja toit oli alati rahuldavam kui seks.»

3. Nad tahavad, et neid austataks

Samantha sõnul on paljud naised väsinud ja tüdinud üldisest austuse puudumistest, mis meestega deitimisega kaasneb. Olgu selleks siis soovimatud tillipildid või suhtumine, et kõik naised on li*sid, vinguvad alailma või on liiga iseseisvad – eskordiga on kõik kordades lihtsam. Hõlpsam on broneerida aeg, asuda asja kallale ja lahkuda hea enesetundega, sest keegi pole püüdnud sind alandada, vahendab LadBible.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles