Naine läks Tinderist leitud mehega reisile, kuid see lõppes krahhiga

Ele Kalda
, reporter-toimetaja
Copy

22-aastane briti naine Madeleine Jaye arvas, et kohtus 2022. aasta detsembris oma unistuste mehega. Ta tutvus 32-aastase Jasoniga Tinderis, kuid sai peagi teada, et kõik polegi nii ideaalne, kui paistab.

«Ma polnud kunagi varem Tinderi kohtingul käinud, nii et olin hirmul,» avaldas 22-aastane tudeng. «Meie esimesel kohtingul saime kokku kell 15.00. Mul polnud kavatsustki kauaks jääda, aga ootamatult oli kell saanud 22.00 ja me olime kogu aeg lihtsalt rääkinud. Arutasime sõna otseses mõttes kõik läbi: millal me tahame lapsi, millist elu ja tulevikku me tahame, ja me sobisime nii hästi,» avaldas Jaye. «See kõlas liiga hästi, et olla tõsi, ja nii oligi.»

@mjayeex You seriously cant make it up. It was like a scene out of jeremy kyle! #fyp #cantmakeitup #drama ♬ stream escapism - #1 worth it. stan

Kogu asi toimus nii kiiresti, et tal polnud aega, et ohumärke töödelda. «See oli pöörane romanss. Kõik juhtus nii kiiresti. Ma ei saanud aru, et midagi on valesti,» ütles Jaye. «Ta teeskles, et on väga tagasihoidlik, ütles, et tal pole naistega õnne olnud, nii et ta on keskendunud oma karjäärile, kuid nüüd on ta valmis kedagi leidma.»

Kolm kuud pärast nende muinasjutu algust läksid Jaye ja Jason koos nädalasele reisile Hispaaniasse. Reis lõppes krahhiga, kui koju naastes ootas neid lennujaamas ees mehe rase ja raevukas sõbranna ning tema perekond.

@mjayeex Part 1 clearing things up #storytime ♬ original sound - Mjayeex

«Kui me lennujaamas maandusime, tuli üks naine meie juurde ja ütles, et on tema tüdruksõber ja sünnitab kahe nädala pärast,» meenutas Jaye. «Tema ema ja isa tulid kohale, surusid mehele kaamerat näkku, karjusid minu peale. Ma sain sõna otseses mõttes šoki – kogu mu keha oli šokis. Ma ei ole kunagi varem midagi sellist tundnud. Ma ei oodanud seda vähimalgi määral. Ma arvasin, et me abiellume, pidasin teda enda jaoks õigeks meheks ja siis selgus, et ta elab topeltelu.»

Naise tüdruksõber ütles Jayele, et ta pole esimene naine, kellega mees teda petnud on ja et mees on tegelikult 37-aastane. Kuid see polnud veel kõik.

@mjayeex Part 2 #storytime ♬ original sound - Mjayeex

«Ta valetas oma perekonnanime kohta. Ma sisestasin Facebookis tema õige perekonnanime ja leidsin pildid temast ja ta sõbrannast,» ütles Jaye. Lisaks tal juba oli üks laps, kellest mees polnud hinganudki.

Kui Jaye oli lennujaamast põgenenud, püüdis Jason temaga ühendust võtta ja selgitas, et ta eks on vaimselt ebastabiilne. «Ta valetas mulle, öeldes, et tegemist on hullu eksiga, kellel on vaimsed probleemid ja kes hoiab teda lapse kaudu lõksus. Ja ütles, et hoopis mina peaksin mõistma, millist emotsionaalset stressi ta on läbi elanud.»

@mjayeex

Cant believe im posting all this on tiktok what has my life come to.

♬ original sound - Mjayeex

Jaye on aga mehe tüdruksõbraga vahepeal edasi suhelnud. «Tema sõbranna aimas, et ta on puhkusel teise tüdrukuga,» avaldas Jaye. «Ta oli täiesti armas. Ta ütles, et see ei ole esimene kord, kui mees teda petab, ja see ei jää viimaseks. Ma tundsin end kohutavalt, sest tundsin end halva inimesena, kuigi mul polnud sellega midagi pistmist. Mul ei tule mõttessegi minna kohtingule kellegagi, kellel on pere. Ma ei tahtnud kunagi sellisesse olukorda sattuda ja tegin selle ka tema sõbrannale selgeks.»

@mjayeex Part 4 #storytime ♬ original sound - Mjayeex

Kogu olukord ehmatas Jaye nii ära, et ta kustutas Tinderi. «Tunnen, et ma ei suuda praegu ühtegi meest usaldada.» Jaye hoiatas, et kui romantika on liiga hea, et olla tõsi, siis tavaliselt nii see ongi. «Ja usalda alati oma kõhutunnet!»

@mjayeex Part 5. The video is posted with consent from the creator #storytime ♬ original sound - Mjayeex

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles