PROBLEEMID PARADIISIS Kummitusega abiellunud naine ütleb, et tema abikaasa ahistab teda

Mona Lii Konnapere
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Kummitusega abiellunud naine on hädas, sest tema abielu on karil ning teispoolsusest pärit abikaasa on hakanud teda kiusama.

38-aastane muusik Brocarde ütleb, et abiellus eelmise aasta Halloweenil oma kummitusest abikaasa Edwardoga, kes on viktoriaanliku sõduri kummitus. Nüüd aga räägib naine, et mees muudab tema elu põrguks, kirjutab Tyla

Paar ei raisanud oma suhte loomisel aega, sest sellest hetkest kui kummitus eelmisel aastal naisele tema magamistoas ilmutas, olid nad lahutamatud ja paar otsustas viie kuu pärast ka abielluda. Idüll on nüüd siiski lõppenud ja naine ütleb, et mees jälitab teda.

Kuigi juriidiliste dokumentide esitamine ei pruugi selle abielu lõpetamisel toimida, tahab naine kasutada eksortsisti, et kummitusest lõplikult vabaneda. Brocarde tunnistab, et kuigi ta ei taha alla anda, peab ta mõistma, et abielu kummitusega ei tööta. Naine on aga keerulises olukorras, sest tema fantoommees ei taha temast lahti lasta. Muusik jagab, et tal on viimastel kuudel olnud palju tumedaid mõtteid ja ta usub, et Edwardo on selles süüdi ning üritab teda sel viisil piinata.

Ta selgitab, et astus aasta alguses ebahariliku sammu ja pöördus abielunõustaja poole, kuid Edwardo ei võtnud seda tõsiselt ja hakkas naist kiusama. Hädas naine oli oma abikaasale öelnud, et ta soovib, et ta võtaks nende suhet tõsisemalt, kuid mees otsustas hoopis naist kummitama hakata ning naine hakkas oma kodus kuulma nutva beebi karjeid.

Naine väidab, et enne abikaasaga kohtumist ei uskunud ta kummitustesse, kuid kiirelt sõlmitud abielu muutis tema mõtteviisi. Paari mured said tegelikult alguse juba pulmas, kui peole ilmusid nii elavad kui ka surnud külalised. Seetõttu olid veidra paari pulmas kohal ka Marilyn Monroe, Elvis ja Henry VIII. Peigmees vihastas juba pulmas oma pruuti, kui tegi kohatuid kommentaare ning mainis, et Marilyn Monroe näeb hea välja.

Probleemid tekkisid ka mesinädalatel Barry saarel, kui Edwardo tekitas naisele rannas palju tüli. Brocrade meenutab, et mees üritas abikaasaga kirglikult maadelda ja liivas hullata, kuid naine soovis oma mehega jäätist jagada. Mehe hullamise tõttu läks jäätis naisele näkku ja juustesse ning kleepunud kehaga naine polnud olukorra üle üldse õnnelik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles