PASTAKAS AITAB Nipp, mis peatab menstruatsioonivalu minutitega

Mona Lii Konnapere
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Naine jagas sotsiaalmeedias põnevat nippi, mis leevendab menstruatsioonivalu kõigest mõne minutiga, ning selleks on vaja vaid pastapliiatsit.

31-aastane Chrissy Biel postitas hiljuti TikTokki video, milles näitab kasulikku trikki, mis võib väga paljude naiste elu täielikult muuta. Naine väitis, et nipp aitab menstruatsioonikrampidest mõne minutiga lahti saada ning see on ainus lahendus, mida naised valu loomulikuks leevendamiseks vajavad.

Naine õpetab, et valu aitab leevendada refleksoloogia. Keerulise nimega praktika tähendab tegelikult lihtsalt seda, et valust saab vabaneda õigeid närvilõpmeid masseerides. Biel selgitab videos, et krampide puhul aitab olukorda lahendada kõrvas ühe kindla punkti stimuleerimine.

Chrissy Biel ütleb, et valu korral tuleb võtta kas pastapliiats, meigipintsel, sõrm või mõni muu peenikese otsaga ese ning suruda kõrva ülemises osas asuvale punktile. Ta juhendab, et seda punkti peaks kergelt surudes masseerima vähemalt kolm kuni viis minutit, et see toimima hakkaks.

Seejärel peaks täpselt samamoodi käituma ka teise kõrvaga. Naine sõnab, et kui viie minuti pärast on endiselt halb olla, võib seda aega pikendada. Bieli arvates on nipp väga tõhus, sest seda saab kasutada igal pool, nii diivanil lamades kui ka näiteks kodust eemal olles.

Paljud kommenteerijad kirjutasid, et lihtne, kuid tõhus idee on väga huvitav, ning mitmed naised lubasid seda kindlasti ise proovida. Video alla laekus palju lugusid naistelt, kes kurtsid, et valulik menstruatsioon segab nende elu, kuid kui nipp tõesti töötab, muudab see kõike. Agaramad naised aga jagasid, et on trikki proovinud ning see tegi nende olemise tunduvalt kergemaks. Üks kommenteerija kirjutas, et see tõesti töötab, kuigi kõrva masseerimine ei vabastanud teda täielikult valust.

Siiski tasuks pastakaga kõrva masseerides ettevaatlik olla, sest väga tugevalt surudes võib endale hoopis rohkem valu ja muret juurde tekitada. 

@chrissybriel Replying to @Ehsaas Grover ♬ Eventually - &lt3
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles